Дрес код на черната вратовръзка

Най – официалните събития изискват черна вратовръзка. Тя може да се интерпретира по различни начини, но има традиционни компоненти, с които трябва да се запознаете ако ще присъствате на официални случаи.
Черна вратовръзка е традиционен атрибут към всеки такъв случай, който се случва след 18 часа. Имате официални или полуофициални покани за важни събития значи ви трябва черна вратовръзка.

Такива случаи са:

* Сватби
* Опера
* Вечеря на круиз
* Благотворителни вечери
* Церемонии по награждаване
* Празнични партита

На една черна вратовръзка й подхожда черен смокинг или костюм с ребрена коприна или сатенени ревери, черен пояс, бяла риза, черни чорапи, черни обувки от лакирана или силно полирана кожа.
Аксесоарите трябва да бъдат сведени до минимум. Кърпичка в джоба или бутониера са достатъчни. Бижутата трябва да се ограничени до един часовник или един пръстен.
Имайте предвид, че, за да изглеждате добре във всяко официално облекло, то трябва да ви е по мярка, не по – голямо с един номер или по – малко, а точно вашият номер.

Едни от най – популярните марки смокинги са на:
* Calvin Klein
* Hugo Boss
* Moda
* Perry Ellis
* Corbin
* Christian Dior
* Santana

Като при всяко друго облекло и аксесоар, и при черната вратовръзка има правила. Трябва да избягвате лъскавите и със сложни детайли. Тя е формална и се изисква специален случай затова си изберете изчистена линия от черен цвят и фигурални композиции.
А ако се питате за бялата вратовръзка – тя е за възможно най – официален случай. Като балове, сватби и артистични премиери.

 
Кой цвят харесват жените да носят мъжете Питали ли сте драги мъже какви цветове харесват жените да носите? ...
КАК ДА ПОЧИСТИМ ВРАТОВРЪЗКА ? I. ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА Сухото почистване (dry cleaning), се препоръчва за...
Най – популярните модели часовници на Tissot Ранг на продажби: 1173 сред часовниците Вид: Тissot Модел:...

Реклама