Гангстерският костюм се появява в периода 1920 г. и 1930 г. и става особено популярен тогава и актуален и в наши дни все още.
Обществото е очаровано от гангстерите както на екрана, така и в реалния живот. Наперени костюми, тъмни очила и скъпи коли са очаровали и очароват все още и мъже и жени. Мъжете са привлечени от тайнствеността и опасността, която присъства в подземния свят на гангстерите.

Освен с това те са известни и с дръзкото си чувство за стил.

Елементи на гангстерският костюм
* Двуредно закопчаване на сакото
* Черен, тъмно кафяв или бял цвят костюм
* Раиран или изчистен модел
* Дързост и елегантен външен вид

Гангстерският костюм често е комбиниран с цветна риза, бяла вратовръзка, шапка и двуцветни обувки (най – често в черно и бяло). Бижутата са задължителни заедно с копчетата за ръкавели – пръстени, часовници и гривни са важна част от един гангстерски костюм. Дългото тъмно палто е запазена марка на такъв вид костюм през студените месеци.

Къде можете да си намерите гангстерски костюм
Такъв костюм няма как да си намерите по магазините. Единствено можете да си го поръчате он лайн и то от САЩ. В www.ebay.com има от бял в класическа кройка с двойно нагънати панталони до модерно обновен в черно.
Кой може да забрави гангстерските костюми от големият екран на филми като "Кръстника", " Белязания", " Добри момчета", " Дони Браско", " Американски гангстер". Или известните гангстери като Бъгси Сийгъл, Ал Капоне и Лъки Лучано са били винаги олицетворението на едни страхотен гангстерски костюм.

Заключителни бележки
За да придобиете завършен вид на гангстер добавете към костюма си шапка в стил Fedora, бяла или червена класическа вратовръзка и обувки в бяло и черно. Не пренебрегвайте и външния си вид, тъй като съществен елемент на всеки гангстер е безупречният имидж. Уверете се, че костюм е добре изгладен, обувките трябва да светят, трябва да сте гладко обръснати и прилежно подстригани.

 
Дрес код на черната вратовръзка Най – официалните събития изискват черна вратовръзка. Тя може да се...
Неотразими за 60 минути Когато става дума за поддържане на постоянно спретнат външен вид,...
Петната от сол и как да ги премахнете от обувките Кожата е траен материал, който често се използва за направата на...

Реклама