Кой цвят предпочитат жените да носят мъжете

Питали ли сте драги мъже какви цветове харесват жените да носите?
Отговорът е много прост и зависи не само от конкретната жена, а също и от това какви цветове най – добре стоят на мъжа като цяло.

В зависимост от съчетанието на цветовете, определени такива изглеждат по – добре на едни и не толкова на други. Жените предпочитат мъже, които знаят как да се обличат и да изглеждат най – добре. Цветът може да накара един мъж да изглежда стилно и модерно без значение дали се облякъл по последна мода или неглиже.

При избора на дреха, се уверете че цветът й си пасва с този на кожата и косата ви.

Ето и някои цветови съвета, които да следвате:

* Ако сте рус или мургав, стойте далеч от изключително тъмните цветове за горно облекло. Те ще контрастират много и ще имате твърде суров вид. Вместо тях пробвайте със сиво и тъмно синьо. Меките и приглушени цветове ще са най – подходящи за вас.
Изберете слонова кост вместо бял, розово, лавандулово и меко жълто.

* За рижите мъже най – подходящи са топлите цветове. Опитайте шоколад и маслено зелено.

* Мъжете с черна коса да залагат на ярките цветове и бялото. Синьо, червено, оранжево и зелено са добрите цветове за тях.

* Мъжете с кестенява коса са най – облагодетелствани. Те могат да ползват всички цветове – кафяв, зелен и всички земни цветове им стоят хубаво.

Направете така, че цветовете да работят за вас – ако имате сини очи носете синя риза или вратовръзка, за да подчертаете именно тях.
Придържайте се към класиката. Основни нюанси като например черно, тъмно кафяво и сиво работят за повечето мъже безотказно. Класически цветове могат да бъдат стилни и вечни и практичен избор за всеки мъж.
Не забравяйте винаги да искате мнението на една жена за изборът ви на цвят и облекло.

 
Топ 10 на правилата за добре облечен мъж 1. Бели тениски през лятото и ги изхвърляйте през есента. 2. Едно копче...
Грижи за кожата на лицето Изчезнаха дните, когато за кожата се грижеха само жените. И мъжете...
Спрете косопада Когато майката природа ударя, тя удря рано и безпощадно. Процесът на...

Реклама