Премахване на окосмяването

При мъжете обезкосмяването вече е навик и избор на лична хигиена. Да, да си мъж трябва все някъде да имаш повече косми от една жена. Но границата между приятно окосмен и плашещо окосмен е почти незабележима.
Затова един мъж трябва да знае къде може да си позволи окосмение и къде не.

Ето и нашите съвети, които са извлечени от хиляди женски проучвания по този въпрос:

Мишниците
Няма нищо по – отблъскващо от обрасли мъжки мишници. И на външен вид и на мирис. По принцип космите задържат миризмата и ако сте се изпотили със сигурност ще ви личи поне до следващата баня. Хубаво е поне два пъти седмично да бръснете мишниците си, без значение дали е лято или зима.

Гърдите
Тук мненията се различават. Всичко е въпрос на вкус и на жените и на мъжете. Има жени, които обичат окосмението по гърдите на мъжа – факт, че е мъж. Ако ще имате косми по гърдите поне ги контролирайте, поокъсете ги, не е нужно да сте като разлистила се пролетна гора. Все пак всичко прекалено е грозно. Ако искате да премахнете всякакво окосмение бръснете ги редовно, защото наболите косъмчета за доста боцкащи и неприятни.

Гърба и раменете
Недопустимо е за един съвременен мъж да има косми по гърба и раменете. Със сигурност и задължително те трябва да се премахнат. В случая е подходяща кола маската. Така ще ги намалите за в бъдеще, тъй като там съвсем не е нормално да има окосмение.

Краката
Ако не идеално гладки, то поне с поддържана дължина на космите. Жените обичат да виждат поддържани мъже.

 
Мъжки очила: модели 2009 Казват, че лято не би било лято без голям набор от мъжки слънчеви...
Най – популярните модели часовници на Tissot Ранг на продажби: 1173 сред часовниците Вид: Тissot Модел:...
10 хитринки в стайлингът, които всеки мъж трябва да знае Следвайте тези прости съвети и ще изглеждате винаги добре за ...

Реклама