Премахване на окосмяването

При мъжете обезкосмяването вече е навик и избор на лична хигиена. Да, да си мъж трябва все някъде да имаш повече косми от една жена. Но границата между приятно окосмен и плашещо окосмен е почти незабележима.
Затова един мъж трябва да знае къде може да си позволи окосмение и къде не.

Ето и нашите съвети, които са извлечени от хиляди женски проучвания по този въпрос:

Мишниците
Няма нищо по – отблъскващо от обрасли мъжки мишници. И на външен вид и на мирис. По принцип космите задържат миризмата и ако сте се изпотили със сигурност ще ви личи поне до следващата баня. Хубаво е поне два пъти седмично да бръснете мишниците си, без значение дали е лято или зима.

Гърдите
Тук мненията се различават. Всичко е въпрос на вкус и на жените и на мъжете. Има жени, които обичат окосмението по гърдите на мъжа – факт, че е мъж. Ако ще имате косми по гърдите поне ги контролирайте, поокъсете ги, не е нужно да сте като разлистила се пролетна гора. Все пак всичко прекалено е грозно. Ако искате да премахнете всякакво окосмение бръснете ги редовно, защото наболите косъмчета за доста боцкащи и неприятни.

Гърба и раменете
Недопустимо е за един съвременен мъж да има косми по гърба и раменете. Със сигурност и задължително те трябва да се премахнат. В случая е подходяща кола маската. Така ще ги намалите за в бъдеще, тъй като там съвсем не е нормално да има окосмение.

Краката
Ако не идеално гладки, то поне с поддържана дължина на космите. Жените обичат да виждат поддържани мъже.

 
Изберете правилите мъжки обувки Погледнато от всички страни жените са тези, които разбират от обувки,...
Топ 10 на мъжките парфюми според Glam.com 1. “Тom Ford for Men” Един парфюм, символ на модерния и разкрепостен мъж ,...
Неотразими за 60 минути Когато става дума за поддържане на постоянно спретнат външен вид,...

Реклама