Мъжкото бельо –  За и Против

Бельото е толкова важно за един мъж и жена, колкото останалите дрехи. Точно то е етикет за класа, хармония и естетичност.  Затова следвайте нашите инструкции и съвети за бельото ви и ще бъдете винаги спретнати, чисти, модерни и завършени във външният си вид.

"За" мъжкото бельо
Заменяйте старото си бельо
Чухме от една статистика, че  мъжа сменя на 8 години изцяло бельото си. Без значение дали е така или не (надяваме се, че не е) една малка дупка, излиняване на шеф или избеляване на цвета е достатъчна причина да изхвърлите бельото си в коша. Дали това е тежка цена за един сравнително незначителен дефект? Може би. Но износването на бельото е опасно хлъзгав наклон.

Имате ли колекция от бельо
Мъжете трябва да имат поне 10 чифта боксерки или слипове. По една бройка за всеки ден от седмицата плюс две допълнителни при необходимост. А спортистите се нуждаят от малко повече – ясно е защо.

Открили ли сте вашата марка бельо
Марката също е от важно значение за едно бельо. Тя е не само въпрос на личен избор, а понякога и необходимост. Много е важно бельото да е удобно. Марката избира вас, а не вие нея. Цветът не е толкова важен, колкото материята, най – хубавата и полезна материя за кожата е памучната.

Какъв е вашият стил бельо
Тук е въпрос на личен избор. Но, винаги в гардероба си трябва да имате и от двата вида мъжко бельо – боксерки и слипове. Защо? Ами, защото понякога дрехите ви не позволяват да облечете бельо, което да се вижда през тях. Затова трябва да сте подготвени за извънредни ситуации. Ако носите и са ви удобни слиповете трябва да имате поне един чифт боксерки и обратното.

Перете ли бельото си всеки път
Бельото трябва да се пере всеки път след употреба преди да се прибере при чистите дрехи. Така избягвате замърсяване и пренос на бактерии по себе си. Препоръчително е бялото бельо веднъж на десет пранета да се избелва с белина.

"Против" мъжкото бельо
Не носете стегнато бельо.
Докторите са казали че то даже е отговорно за фертилитета при мъжете.
Колкото по свободно и удобно, толкова по – здравословно за вас. Бельото не трябва да се усеща, когато е върху вас.

Не толерирайте петната
Когато говорим за бельо, това значи тениска (потник) и чорапи. Ако забележите по петна от пот и замърсяване, веднага трябва да го смените. И долното бельо също. Това е закона на хигиената.

 
Как да изглеждате по – висок Всички мъже казват, че тяхната височина е детерминантата, която...
Как да се обличат високите мъже За висок мъж на Запад се смята ако е над 190 см, а в други части на света...
Грижа за кожата на лицето Пазара на мъжка козметика не е много развит. Причината за това е,...

Реклама