Летни костюми

Когато времето се затопли трябва да хвърлите зимните костюми и да ги замените с летни.

Мъжките летни костюми
Летните костюми са от леки материали и меки материи като лен, памук, крепон на ивици и 100% вълна. Те се предлагат в светли цветове за по-топлите месеци, като бяло, светло сиво, сметана или светла дъбова кора, и са в същия стил като опция зимни костюми с три и четири копчета, от две части, от три части, и така нататък. Подплата от коприна е идеален избор, който ще ви държи хладнина. Ще можете да намерите стил, който отговаря на вашите лични предпочитания със съвременните тенденции.

Както и при зимни костюми, цените варират в зависимост от това в кое време на  годината пазарувате. Можете да платите 150 лева за един костюм или много повече, ако решите да се спрете на определен дизайнер. Има летни костюми за почти всеки бюджет.

Как да ги носите
Светъл цвят костюм изглежда страхотно с бяла риза и ярка вратовръзка. Вие също може да комбинирате тъмна риза и вратовръзка със светло сив, сметана или бял костюм. Възможностите за съчетание на летните костюми с аксесоарите са безкрайни.
За костюми с цвят на крем или каки носете бежови или кафяви чорапи. А за сиви е подходящо да носите черни чорапи.
Изберете обувки, които са сходни по цвят на костюма. Колана винаги трябва да отговарят на цвета на обувките ви.

Съвет
За идеалният летен костюм, потърсете леки материали с подплата. Изберете светли цветове в сравнение с обикновеният си зимен гардероб, ако работното място позволява този вид гъвкавост. Използвайте креативност в изборът си.

 
Късата коса при мъжете Съвременните къси прически са вариация на късата коса от миналото, ...
Как да се обличате според телосложението Без значение дали сте мъж или жена, тоалетът за вашия тип тяло е важен,...
Как да се облечете за нощен клуб Виждате готина мадама срещу вас в нощният клуб и ако тя хареса това,...

Реклама