Как да изглеждате по – висок

Всички мъже казват, че тяхната височина е детерминантата, която определя тяхната атрактивност и привлекателност. Всъщност, много проучвания показват, че при много култури височината е признак на висок социален статус. Това доказва защо високите мъже са по – харесвани от ниските.
Най – важното нещо, което ви трябва е добре сложена и изглеждаща фигура. Е, това няма да ви направи от 165см. на 180см., но все пак ще ви помогне да изглеждате поне с няколко сантиметра по – високи, ако сте облечени с подходящите дрехи.
Какви дрехи ви трябват за целта:

Носете дрехи по тялото си
Те подчертават извивките на тялото и създават илюзия за това, че сте по – високи и по вталени. Широките дрехи имат точно обратният ефект – правят ви дебели и ниски.

Как да изглеждате по – висок

Изберете монохромни цветове
Едноцветните тонове правят осанката ви по – висока и елегантна. Когато се стараете да изглеждате високи, изборът на цвят е много важен. Носенето на дрехи, който са от един цвят или съчетание от неговите нюанси е лъскав трик да удължите "рамката". Така например носенето на панталони и обувки от един и същи цвят ще направят краката ви по – дълги. А коланът ви и горното облекло трябва да са от един цвят така ще избегнете разноцветието.

Носете тъмни цветове
Тъмните цветове като черно, синьо и дълбоко сиво, не само ще ви направят да изглеждате по – слаб, но също така ще излъчвате господство и власт. В днешното общество, хората подсъзнателно асоциират това с високо положение, сила и компетентност. А хората с такива качества винаги изглеждат в очите на другите по – високи и физически по силни. Това е проста психологическа атака от която лесно можете да се възползвате.

Как да изглеждате по – висок

Обърнете внимание на прическата си
Тя също играе важна роля във вашият външен вид и височина. За да изглеждате по -висок е необходима такава прическа, която да задигне ръста ви.
Подходяща за целта е прибрана в страни коса и задигната отгоре. Има хиляди разновидности на тази прическа, но замисълът е един и същ.

Носете вертикални ивици
Вертикалните ивици ще ви осигурят визуална дължина. Те освен това и вталяват силуета. Така, че ще имате с "един изстрел два заека". Панталон и сако с вертикални ивици ще са чудесен избор за вашата цел.

Изберете правилната дължина яке
Сакото или якето трябва да свършва там, където свършва задната част на краката ви. Или да покрива изцяло задните ви части.

 
Топ 10 на мъжките парфюми според Glam.com 1. “Тom Ford for Men” Един парфюм, символ на модерния и разкрепостен мъж ,...
Здрава кожа в няколко стъпки Кожата на лицето изисква три основни продукти: 1) почистващ лосион; 2)...
Петната от сол и как да ги премахнете от обувките Кожата е траен материал, който често се използва за направата на...

Реклама