Стил според професията

Ако искате да имате работа, в която да сте винаги добре облечени и стилни, значи тази статия е за вас. Животът ви наистина определя професионалният ви избор. Приблизително една трета от живота на обикновения човек е прекаран на работното му място и затова той трябва да изглежда добре в това което прави.
Хората в тези най-добре облечени професии разбират важността на външния вид и са винаги в крак с модата, защото го изисква професията им.
Затова ние ви предоставяме няколко от най – добре облечените професии, които съществуват, за да можете да си изберете своята.

Фондов мениджър
Това не е управителят на банков клон, който отваря нови сметки в гигантски костюм и с намачкана риза. Фоновият мениджър е лицето на банката, който се справя, оправя и открива нов бизнес и всичко това на върха на лукса с най – безупречният костюм.

Стил според професията

Хотелиер
Ние не говорим за пиколо, а за собственици на хотелски, международни вериги. Тук няма начин шефът да е с анцуг. Та, той е респектът, властта, трябва да е винаги в скъп и изискан костюм.

Редактор на списание
Тук е задължително редакторът на едно списание да е винаги облечен в най – доброто и най – новото на модният пазар. А това е закон за редактори на модни списания. Няма как иначе, тези хора знаят за новите неща, още преди да са ги публикували. Каква е текущата лудост в италианската мода? Какви са най-готините часовници идващи от Япония? Всичко това те са го показали печатно и на практика.

Директор "Комуникации"
Няма как да ви гледат хиляди очи и вие да не сте перфектно облечен. Това е професия, която изисква ежедневно контактуване с много хора. Един директор „Комуникации” не трябва да позволява никога външният му вид да подрони авторитетът му.

Стил според професията

Арт директор
Независимо дали става дума за галерия или универсален магазин, творческият дух на човека носещ тази длъжност винаги изпъква. От костюм по поръчка до спортно.

Архитект / Дизайнер
Момчетата в тази област продават вижданията си за стил на клиентите си. И всичко това започва с дрехите на гърба им. Обикновено архитектите са склонни да избират  академичен подход към облеклото си. Дизайнерите имат по-голяма гъвкавост и нюх в тази част. Те поемат рискове, но разбират, че някои неща - като чорапи със сандали или вратовръзка с анимационен герой върху нея - просто никога не са естетически приемливи.

Адвокат
Адвокатите имат добри гардероби. Да, вярно е, че парите не могат да купят вкус, но винаги е добре да се опита. Един костюм по поръчка, куфарче от алигаторска кожа и добре излъскани обувки са най-добрата защита на съдебен процес за един адвокат.

 
Трикове в грима при мъжете Тези дни гримът за мъже става все по-популярен. Той вече е част от онзи...
Как да оформите веждите Мъжете прекарват все повече и повече време за усъвършенстване на...
Глината разкрасяваща и лечебна Всеки мъж трябва да се грижи за външният си вид. Като кожата на лицето...

Реклама