Френски ръкавели без копчета
Тъй като не е необходимо да се носят повечето ризи с копчета за ръкавели, много мъже не разбират, че ризите с френски ръкавели трябва да бъдат придружени от копчета. Имайте предвид, че френските ръкавели без копчета са, като Плейбой без централния плакат. Ако имате риза с френски ръкавели, копчетата на ръкавелите са черешката на тортата и ще подобрят външния ви вид, като ви направят по-представителни и елегантно облечени.

Ризите с френски ръкавели се носят на по-официални случаи, или поне в бизнес среда, целта да носите такава риза е да изглеждате лъскаво – нещо, което е трудно постижимо, ако ръкавите ви са свободни. В случаи, в които трябва да сте облечени като джентълмен или искате да покажете елегантен стил, френските ръкавели с хубави копчета показващи се дискретно из под ръкава на пуловера ви са правилния избор.
Вярно е, че в последните години известни личности са били забелязвани да носят френски ръкавели без копчета, но само ако не сте Брад Пит, няма да можете да се впуснете в реалния живот така, защото всички ще мислят, че не знаете как да се обличате и проявявате лош вкус.

Направете си собствен костюм
Да си направите собствен костюм означава да си купите панталон и сако поотделно и след това да ги комбинирате, като обърнете малко внимание на това дали двете неща могат да бъдат носени едновременно или не. Ако сакото и панталоните ви са черни не означава, че си отиват. Платовете, кройките и различните оттенъци едновременно играят важна роля затова дали двете отделно закупени неща се допълват взаимно. Например: вълнения пуловер ще изглежда лошо и евтино, ако се съчетае с полиестерни панталони и обратното. Уверете се, че сте купили дрехи, които си подхождат, като костюм или поемате риска да изглеждате малко нелепо.

Маратонки се съчетават с всичко Прочетете, преди да се ядосате и да направите нервен коментар. Носейки гумени маратонки и костюм може би изглеждате много спортни и атрактивни, но не е добре, ако откажете да събуете маратонките и да настоявате, че те вървят с всичко, което имате. Те не си отиват с всичко и на моменти е необходимо да се обличате по-сносно, отколкото да изглеждате фънки. Освен това е скучно да носите отново и отново едно и също нещо. Да имате личен стил, това означава да комбинирате дрехите си от време на време и да покажете на другите, че можете да постигате няколко стила. Разбира се, това не означава, че трябва да имате толкова чифтове обувки, колкото повечето жени, но трябва да имате повече от един чифт маратонки и със сигурност трябва да имате едни официални обувки. Ще са ви необходими за официални случаи, както и за да посещавате барове от класа и клубове, където дрес-кода се изисква.

Не прекалявайте с продуктите за коса
Използването на продукти за коса в големи количества прави косата лепкава и нито една жена не иска да пипне с пръсти глава с прекалено много гел. Помислете си: ако ситуацията е обратната, едва ли бихте искали да имате твърди, скърцащи и лепкави къдрици сред пръстите си. И двата пола предпочитат мека на докосване коса, така че направете стила си такъв, че да не завършва с глава-щит.

Панталони без колан

Ако се стремите към обичаен вид и носите ризата си над панталона, така че никой да не вижда кръста ви, не носете колан при условие, че панталона ви не изглежда твърде небрежно. Ако носите ризата си запретната, с панталоните трябва да носите и колан. Коланът е аксесоар, който струва малко, но създава елегантен стил с вкус. Той дава завършен вид на тоаелата предпочетен от вас.

Безкласното закачане
Тази прищявка на модата се отнася до закачането на мобилни телефони, портмонета и други уреди на кръста ви. Не само че изглежда евтино и безвкусно, но прикачването на електроника ви прави по-дебели и по-ниски. Ще привлечете вниманието към кръста си, ако решите да закачите PDA. Вероятно няма да искате първото нещо, което другите ще забележат от вас да бъде кръста ви, особено ако имате бирено шкембе. Мобилните телефони и организационните устройства са хубаво нещо, и дори и необходимост за тези, които бързат често, но се опитайте да носите връхни дрехи или пуловери с необходимото място в джобовете. Палтото или пуловерът ще направи вида ви по-елегантен, но ще имате и достатъчно място, за да съхраните нещата, без които не можете.

Обувки с нисък ток, грешни панталони
Обувките с подчертано нисък ток имат своето място в модата, но комбинирането им с тънки панталони или плътен костюм може да бъде описано само като сериозно отклонение от модата. Ако и за нещастие, вашите панталони са плитки, ще изглеждате като клоун. Лесно е да се разбере как става този гаф, тъй като повечето търговски центрове са пълни с обувки с дебели подметки, но трябва да избегнете да купувате подобни обувки с намерението да ги носите за всичко в гардероба. С дрехи, които са полепнали по тялото ви, обувките ви ще бъдат тежки и няма да подхождат на

останалите ви дрехи. Вместо това носете лъскави обувки или италиански официални обувки. Официалните обувки ще ви струват малко по-скъпо, но ще са винаги на мода за години напред.

Неподходяща дължина на панталона
От изброените по-горе, това е най-грубата грешка в облеклото и най-често се среща по улицата. Уверете се, че не сте в списъка със скараните с модата, като обръщате внимание на дължината на панталоните си. Освен това, различните модели панталони изглеждат най-добре с различни дължини. Например, подгъвът на дънките ви може да се простира до подметката на обувката ви, и ще прави краката ви да изглеждат по-дълги и слаби, ако използвате този съвет. Официалните панталони от друга страна, трябва да свършват малко преди петичката ви, но внимавайте чорапите ви да не се показват, когато вървите и не повече от един сантиметър от чорапите ви да се виждат, когато седнете.

Когато си купувате нови панталони, ако дължината не е добра, но вие сте се влюбили в тях, помолете в магазина да ви ги променят. За дрехите, които вече сте си купили, особено официалните панталони, ги премерете и занесете онези с неподходяща дължина при шивача. Тъй като повечето официални панталони имат повече плат на дъното, е най-лесната работа за всеки познавач на шевните машини да ги скъси или удължи с няколко сантиметра. / abiturientite.com

Подобни статии:
 
Най – скъпите мъжки обувки в света В момента най – големите марки за обувки като Timberland, Nike, Reabok са...
Петте вида обувки, които всеки мъж трябва да има Добрата екипировка е нищо без правилният чифт обувки. Може да сте в...
Как да носите парфюмът Когато си слагате парфюм, е важно да знаете, че трябва да се прилага по...

Реклама