Грижи за кожата

Ако сте умен, симпатяга от това поколение ви трябват някои ефективни съвети за красота. В днешно време сценарият на красотата при мъжете се е променил напълно. Сега не е достатъчно да сте просто избръснат и подстриган.
Днешните млади момчета ценят много красота и стилът и винаги искат да изглеждат умни и елегантни.
За да бъдат удовлетворени техните искания редица марки наскоро въведоха редица продукти за красота изключително и само за мъже. Можете да ги намерите и във вашия местен магазин.
Но освен тях са важни и някои рутинни домашни грижи за кожата и общото здраве. Нека видим какви са:

Грижи за кожата
Редовен режим в грижата за кожата. Ако сте благословен със здрава кожа, няма значение, защото също за нея трябват някои рутинни грижи, за да я запазите каквато е. След като се върнете у дома си измийте лицето, ръцете и краката с билкови шампоан за тялото. Никога не използвайте сапун, той изсушава кожата. Веднага след това нанесете билков хидратиращ лосион. Масажирайте с кръгови движения бавно и плавно.
Преди лягане си сложете овлажняващ крем за нощ. Правете го редовно.
Така кожата ви ще се заздрави.
Хубаво е също да посещавате маникюрист (педикюрист) веднъж месечно.

Грижи за косата

Грижи за косата
Блестяща и нежна коса придава допълнително очарование на външният вид на всеки мъж. Затова трябва да се грижите за косата си редовно.
Три пъти седмично трябва да я миете с билков шампоан. А след шампоан е хубаво да нанесете и такъв балсам, за да омекоти косъма. Винаги купувайте шампоан и балсам според вашия тип коса.
* Никога не използвайте евтини марки.
* Преди да боядисате косата си, консултирайте се с експерт. Той може винаги да каже кое е правилното нещо за вас. Използвайте известни марки бои.
* Допитвайте се до фризьорът си преди да смените прическата си. Не всяка мода в подстригването отива на всички лица, като форми.

Някои основни съвети за красотата
* Малките промени в начина на живот е от съществено значение да имате здрави и нежна кожа. Пийте много вода и плодови сокове. Салати и супи също трябва да бъдат включени в хранителния ви режим.
* Винаги използвайте слънцезащитен лосион или лосион против изгаряне преди да отидете на плаж.
* Фитнес, фитнес и пак фитнес. Поне 3 пъти седмично.

 
Най - добрите обувки на Reebok Обувките на Reebok са най - желаните обувки и от мъжете и от жените атлети. ...
Новите шикозни обувки на космонавтите Производството на обувки определено не може да се сравни със...
Десетте най – търсени мъжки парфюми Чудите се кои са най - продаваните мъжки парфюми? Ето представителната...

Реклама