Мъжки очила: модели 2009. Ретро

Казват, че лято не би било лято без голям набор от мъжки слънчеви очила. В действителност, някои твърдят, че дрехите правят мъжът, ние вярваме, че очилата дефинитивно определят характерът му през топлите дни.
Мъжки слънчеви очила са барометър за самият него. Моделите на 2009 са малко по различни от тези на 2008. през тази година стилът на очилата се е върнал към основата, към по – съвременно пречупване на традиционните форми очила.
Ето ги и тях:

Ретро
Добрите стари времена са отново тук през 2009 година. Това са очила от старата школа. Чудесен пример за този вид са очилата на Ford’s Jack, които можете да ги имате срещу 360 долара. А на Ray-Ban Club Masters: (100 долара) напомнят за изминалите 90 – те години на миналият век. Ретро моделите на 2009 ще ви направят модерен и стилен отново.

Мъжки очила: модели 2009. Авиаторски

Авиаторски
Авиаторските слънчеви очила са огромна сила за 2009. През 2009 г., те поддържат мъжеството на високо ниво. Пример са двата тона цветни очила на John Varvatos ($325) или на Fossil ($55). Дизайн, който излъчва мъжественост и стил.

Мъжки очила: модели 2009. Панорамни

Панорамни
Те са подходящи за мъже с активен начин на живот, стават и за ежедневни и за по изискани стилове, можете да ги носите и с костюм на Прада, примерно. Слънчевите очила на Maui Jim Canoes ($206) са точно за вас, ако това е вашата форма.

Мъжки очила: модели 2009. Щитове

Щитове
Слънчевите очила във формата на щитове винаги изглеждат шик и стилно на главата на един мъж. Предлаганите модели тип щитове са или в черно или в бяло на Versace и DKNY. А D & G предлагат и в други цветове.

Мъжки очила: модели 2009. Спортни

Спортни
Подходящи за всякакъв вид спорт – колоездене, голф, катерене, бягане и много други. Спортните нюанси са най – важният компонент за лятото. Такива предлагат Nike ($119) и Easton ($59.99).

 
Смокинг - официално облекло Смокинга е изключително официално облекло при мъжете. Освен това...
Модни грешки през лятото Грешка 1 Гол до кръста Освен ако не живеете на брега на морето или не...
Грешки в стила на обличане при мъжете Кожено яке тип сако Коженото яке тип сако е доста стилен избор, стига...

Реклама