Грижи за кожата на лицето

Изчезнаха дните, когато за кожата се грижеха само жените. И мъжете започнаха да се грижат за нея, е, не чак като жените, но все пак е нещо. Просто вие мъже трябва да направите това рутина в ежедневието си и няма да забелязвате усилията, които полагате, а ще виждате само резултатите.
Просто включете някои продукти за грижата на кожата си в тоалетката и ви уверявам, че ще се почувствате по – добре и по – красив и млад от преди.

Изхвърлете сапуна и го заместете с измиващи масла
Всички сапуни изсушават кожата, а тези масла за подхранване и хидратация, освен това много лесно и бързо отмиват мърсотията.

Заменете афтершейфът си с балсам за след бръснене
Всички те съдържат алкохол, който дразни и пари на кожата, в следствие на което я изсушава. Докато балсамът е точно обратното.

Трябва ви ежедневен лосион и то хидратиращ
На лицето му трябва много влага, затова си купете такъв лосион, който да го ползвате поне сутрин и вечер преди лягане.

Балсам за устни
И те са част от лицето. Когато са напукани, сухи и се белят не е хубава гледка за околните, а на вас ви е дискомфортно. Затова си купете балсам на основата на вазелина и го ползвайте при такива първи признаци. Или пък ако сте забравили или не искате такава козметика, просто нанасяйте от хидратиращият си лосион и върху тях.

Ръцете
Винаги трябва да са в безупречно състояние. Гладки, меки и с добре поддържани нокти. За тях ви трябва силни хидратиращ крем, който да има и успокояваща съставка, примерно като лайката. Нанасяйте го поне два пъти дневно.

 
Какво причинява косопада? Ако дневно по четката остават повече от 100 косъма, косата силно...
Премахнете петната от дрехите си За съжаление, мъжете не са родени със способността да прикриват...
5 златни правила на Khakis панталони Всеки себе уважаващ се мъж трябва да има в гардероба си такива...

Реклама