Грижи за кожата на лицето

Изчезнаха дните, когато за кожата се грижеха само жените. И мъжете започнаха да се грижат за нея, е, не чак като жените, но все пак е нещо. Просто вие мъже трябва да направите това рутина в ежедневието си и няма да забелязвате усилията, които полагате, а ще виждате само резултатите.
Просто включете някои продукти за грижата на кожата си в тоалетката и ви уверявам, че ще се почувствате по – добре и по – красив и млад от преди.

Изхвърлете сапуна и го заместете с измиващи масла
Всички сапуни изсушават кожата, а тези масла за подхранване и хидратация, освен това много лесно и бързо отмиват мърсотията.

Заменете афтершейфът си с балсам за след бръснене
Всички те съдържат алкохол, който дразни и пари на кожата, в следствие на което я изсушава. Докато балсамът е точно обратното.

Трябва ви ежедневен лосион и то хидратиращ
На лицето му трябва много влага, затова си купете такъв лосион, който да го ползвате поне сутрин и вечер преди лягане.

Балсам за устни
И те са част от лицето. Когато са напукани, сухи и се белят не е хубава гледка за околните, а на вас ви е дискомфортно. Затова си купете балсам на основата на вазелина и го ползвайте при такива първи признаци. Или пък ако сте забравили или не искате такава козметика, просто нанасяйте от хидратиращият си лосион и върху тях.

Ръцете
Винаги трябва да са в безупречно състояние. Гладки, меки и с добре поддържани нокти. За тях ви трябва силни хидратиращ крем, който да има и успокояваща съставка, примерно като лайката. Нанасяйте го поне два пъти дневно.

 
Костюмът за абитуриентския бал Абитуриентският бал наближава. Избрахте ли си вече подходящият...
Гангстерският костюм Гангстерският костюм се появява в периода 1920 г. и 1930 г. и става особено...
Отървете се от косопада По долу ви предлагаме няколко много ефикасни маски срещу косопад,...

Реклама