Perrelet Turbine

Часовникът е мерило на времето и на стилът на един мъж. Сега една от най – големите тенденции сред часовниците е изцяло черния вид. Ние говорим за черен вид като цяло, черна каишка, черен циферблат, а понякога дори и тъмно стъкло.
По долу ви предоставяме малък списък на най – изисканите и търсени черни часовници, които придават на мъжа стил, класа и респект:

Perrelet Turbine
Този часовник всъщност е на малко известна марка, но е един от най – търсените часовници в класацията на Perrelet. Рамката на часовникът е покрита с DLC, това е вид диамант като карбона. А всички знаем, че карбонът е най – здравият метал. Има 12 титанови плочки на циферблата и е с черна гумена каишка.
Цената му е 7000 долара.

Hamilton Below Zero

Hamilton Below Zero
Един от най – добрите часовници за гмуркане – до 1000 метра под водата. PVD покритие от неръждаема стомана, с черно матово лице и черни маркери, плюс черна гумена каишка.
Този лъскав водолазен часовник е на разположение в момента за около 2495 долара.

Tsovet SVT-AT76

Tsovet SVT-AT76
На достъпна цена и със страхотен вид. Това е часовникът за вас. Той е един от най – популярните черни часовници. С квадратният си циферблат и кварцова батерията TSOVET SVT-AT76 е на разположение в момента за около  500 долара.

The Longines GrandeVitesse

The Longines GrandeVitesse
Красив часовник, които става за всички случаи, но най – вече за ежедневието. Черно лице, черен жлеб, черна каишка, с червен хронограф го правят най – желаният сред този вид часовници. Longines GrandeVitesse е достъпен в момента за около 2000 долара.

U-Boat Thousands of Feet

U-Boat Thousands of Feet
PVD дисплей, черна каишка, бели стрелки, стъклото е сапфирено, 50 мм коруба,  механична батерия. Можете да си го закупите за около 3500 долара.

Nixon 51-30 Chrono Leather

Nixon 51-30 Chrono Leather
Черна кожена каишка, свързани с черна стомана, чернен циферблат и механична батерия и всичкият този стил и класа можете да го намерите за 350 долара.

 
Как да изберете правилната маратонка за вас Правилният избор при покупка на каквото и да е било е много важен. Това...
Топ 5 на тоалетните води за мъже това лято Дали ще сте на официална вечеря или на работен коктейл, тоалетната ви...
Как да се обличат високите мъже За висок мъж на Запад се смята ако е над 190 см, а в други части на света...

Реклама