Perrelet Turbine

Часовникът е мерило на времето и на стилът на един мъж. Сега една от най – големите тенденции сред часовниците е изцяло черния вид. Ние говорим за черен вид като цяло, черна каишка, черен циферблат, а понякога дори и тъмно стъкло.
По долу ви предоставяме малък списък на най – изисканите и търсени черни часовници, които придават на мъжа стил, класа и респект:

Perrelet Turbine
Този часовник всъщност е на малко известна марка, но е един от най – търсените часовници в класацията на Perrelet. Рамката на часовникът е покрита с DLC, това е вид диамант като карбона. А всички знаем, че карбонът е най – здравият метал. Има 12 титанови плочки на циферблата и е с черна гумена каишка.
Цената му е 7000 долара.

Hamilton Below Zero

Hamilton Below Zero
Един от най – добрите часовници за гмуркане – до 1000 метра под водата. PVD покритие от неръждаема стомана, с черно матово лице и черни маркери, плюс черна гумена каишка.
Този лъскав водолазен часовник е на разположение в момента за около 2495 долара.

Tsovet SVT-AT76

Tsovet SVT-AT76
На достъпна цена и със страхотен вид. Това е часовникът за вас. Той е един от най – популярните черни часовници. С квадратният си циферблат и кварцова батерията TSOVET SVT-AT76 е на разположение в момента за около  500 долара.

The Longines GrandeVitesse

The Longines GrandeVitesse
Красив часовник, които става за всички случаи, но най – вече за ежедневието. Черно лице, черен жлеб, черна каишка, с червен хронограф го правят най – желаният сред този вид часовници. Longines GrandeVitesse е достъпен в момента за около 2000 долара.

U-Boat Thousands of Feet

U-Boat Thousands of Feet
PVD дисплей, черна каишка, бели стрелки, стъклото е сапфирено, 50 мм коруба,  механична батерия. Можете да си го закупите за около 3500 долара.

Nixon 51-30 Chrono Leather

Nixon 51-30 Chrono Leather
Черна кожена каишка, свързани с черна стомана, чернен циферблат и механична батерия и всичкият този стил и класа можете да го намерите за 350 долара.

 
Бъдете перфектни на сватбата си Сватбените приготовления за външният вид вече не са единствено по...
Да прикрием плешивостта си трайно Плешивостта е нещастие за много мъже по света. Но си има добро решение...
Шалът и как да го носим Шалът се превърна не само в зимен аксесоар, но и в целогодишен. Но,...

Реклама