Според Фернандо, артистичен директор на “Le Pascha” – Мъжки център на красотата в Монреал (Квебек), мъже прекарват повече време в салона и задават много повече въпроси за външният си вид. Мъжките прически за 2009 г
Ако отчаяно се нуждаете от нова прическа, искате да я смените и да опитате нещо ново просто вижте прическите за 2009 и съветите на Фернандо:

Стил Джордж Клуни
Бретона на една страна и за блясък се слага доста брилянтин.
Това е класически тип прическа, която винаги си е актуална, могат да я използват бизнесмени през деня, а става и за веселяци през вечерта.
Фернандо обяснява, че "това е идеалната прическа за повечето форми на лицето, а дължината от зад може да бъде всякаква”.

Дълга коса

Дълга коса
Тук типичен представител тук е Jared Leto. Този тип е за по спортни натури момчета. Дължината тук стига максимум до нивото на яката ви, а предната част на косата закрива ушите.

Къси фронтове

Къси фронтове
Късите фронтове – бретоните – са най – подходящи за ежедневният тип момчета, които нямат много време да отделят на косата си, защото тя се поддържа най – лесно. Освен това Фернандо казва, че този тип прическа е най – подходяща и за мъже, който имат редки коси, защото така създава илюзия, че не са такива. Тук представител на късите фронтове е актьорът Chris Pine.

Ниско подстригване

Ниско подстригване
Повечето мъже избират точно този тип прическа. Защо? Защото придава на външният им вид илюзия за мъжкарско поведение и се поддържа доста лесно. Но, Фернандо съветва, тази прическа да се използва от мъже с правилна форма на скалпа. Типичен представител е Idris Elba.
Текстурирана на горе
Текстурирана на горе
Или с други думи това е прическа за чупливи коси, които са повдигнати нагоре. Отстрани косата е скъсена, за да се придаде ефектът на повдигнатата чуплива коса отпред. Тук представител е James Franco.

 
Съвети за красота… за Момчета Ако сте умен, симпатяга от това поколение ви трябват някои ефективни...
Неотразими за 60 минути Когато става дума за поддържане на постоянно спретнат външен вид,...
Модни аксесоари за мъже Понякога детайлите са от най-голямо значение. Ето защо ти препоръчваме...

Реклама