Според Фернандо, артистичен директор на “Le Pascha” – Мъжки център на красотата в Монреал (Квебек), мъже прекарват повече време в салона и задават много повече въпроси за външният си вид. Мъжките прически за 2009 г
Ако отчаяно се нуждаете от нова прическа, искате да я смените и да опитате нещо ново просто вижте прическите за 2009 и съветите на Фернандо:

Стил Джордж Клуни
Бретона на една страна и за блясък се слага доста брилянтин.
Това е класически тип прическа, която винаги си е актуална, могат да я използват бизнесмени през деня, а става и за веселяци през вечерта.
Фернандо обяснява, че "това е идеалната прическа за повечето форми на лицето, а дължината от зад може да бъде всякаква”.

Дълга коса

Дълга коса
Тук типичен представител тук е Jared Leto. Този тип е за по спортни натури момчета. Дължината тук стига максимум до нивото на яката ви, а предната част на косата закрива ушите.

Къси фронтове

Къси фронтове
Късите фронтове – бретоните – са най – подходящи за ежедневният тип момчета, които нямат много време да отделят на косата си, защото тя се поддържа най – лесно. Освен това Фернандо казва, че този тип прическа е най – подходяща и за мъже, който имат редки коси, защото така създава илюзия, че не са такива. Тук представител на късите фронтове е актьорът Chris Pine.

Ниско подстригване

Ниско подстригване
Повечето мъже избират точно този тип прическа. Защо? Защото придава на външният им вид илюзия за мъжкарско поведение и се поддържа доста лесно. Но, Фернандо съветва, тази прическа да се използва от мъже с правилна форма на скалпа. Типичен представител е Idris Elba.
Текстурирана на горе
Текстурирана на горе
Или с други думи това е прическа за чупливи коси, които са повдигнати нагоре. Отстрани косата е скъсена, за да се придаде ефектът на повдигнатата чуплива коса отпред. Тук представител е James Franco.

 
Вертикалните райетата – правилният избор По вертикала да е С няколко изключения, по-стилният вариант е...
11 правила за безсмъртен стил Правило 1 Опознайте себе си "Скрийте" недостатъците с дрехите....
Цветните вратовръзки. Кога и как да ги носим Езикът на вратовръзка е правопропорционален на нейният цвят. Всеки...

Реклама