Как? Лесно! Добре поддържан мъжки маникюр
Всеки себе уважаващ се мъж трябва да изглежда безупречно не само визуално, а и в детайли. Тук е мястото на външният вид и на ноктите му. Знайте, че няма нищо по – отблъскващо за една жена, когато види зле изглеждащи мъжки ръце – обезформени нокти, пълни с мърсотия и стърчащи излишни кожички напоени с автомобилно масло (примерно) отстрани. Така, че просто следвайте стъпките по долу и никога няма да попадате в такива неудобни ситуации, а напротив след като ви се направи комплимент за ноктите ще имате огромно самочувствие:

  • Нокторезачката
    Поокъсете ноктите си с нокторезачка. Изрежете ноктите си къси и равни – в права линия. Не режете ъгълчетата с нокторезачката.
  • Пила
    Заоблете ъгълчетата на вече изрязаните си нокти. Пилете само в една посока – от основата на нокътя към средата.
  • Инструмент за кожичките около нокътя
    Те могат да се премахнат по два начина: да се избутат навътре или да се накиснат и изрежат. Най – хубаво е да правите тази процедура след баня, когато кожичките са омекнали и с помощта на обратното на пилата (пластмасовата дръжка) да ги избутате.
  • Блясък Използвайте гланц – безцветен за нокти, като нанасяте само един слой. Можете да нанесете и такъв матиращ по желание, ако не ви харесва блясъка.
 
Обикновена или електрическа самобръсначка? Електрическите самобръсначки станаха особено модерни през ...
Обръснете главата Бръсненето на главата може да изглежда драстично, но за много хора...
Съвети за красота… за Момчета Ако сте умен, симпатяга от това поколение ви трябват някои ефективни...

Реклама