Как? Лесно! Добре поддържан мъжки маникюр
Всеки себе уважаващ се мъж трябва да изглежда безупречно не само визуално, а и в детайли. Тук е мястото на външният вид и на ноктите му. Знайте, че няма нищо по – отблъскващо за една жена, когато види зле изглеждащи мъжки ръце – обезформени нокти, пълни с мърсотия и стърчащи излишни кожички напоени с автомобилно масло (примерно) отстрани. Така, че просто следвайте стъпките по долу и никога няма да попадате в такива неудобни ситуации, а напротив след като ви се направи комплимент за ноктите ще имате огромно самочувствие:

  • Нокторезачката
    Поокъсете ноктите си с нокторезачка. Изрежете ноктите си къси и равни – в права линия. Не режете ъгълчетата с нокторезачката.
  • Пила
    Заоблете ъгълчетата на вече изрязаните си нокти. Пилете само в една посока – от основата на нокътя към средата.
  • Инструмент за кожичките около нокътя
    Те могат да се премахнат по два начина: да се избутат навътре или да се накиснат и изрежат. Най – хубаво е да правите тази процедура след баня, когато кожичките са омекнали и с помощта на обратното на пилата (пластмасовата дръжка) да ги избутате.
  • Блясък Използвайте гланц – безцветен за нокти, като нанасяте само един слой. Можете да нанесете и такъв матиращ по желание, ако не ви харесва блясъка.
 
Бъдете перфектни на сватбата си Сватбените приготовления за външният вид вече не са единствено по...
Прическата – значението й за визията на мъжа Това е най – важният инструмент на мъжката визия и успех. Главното...
Отървете се от косопада По долу ви предлагаме няколко много ефикасни маски срещу косопад,...

Реклама