Това е най – важният инструмент на мъжката визия и успех. Главното правило при избора на мъжка Прическата – значението й за визията на мъжаприческа е, че за всеки тип коса се взема индивидуално решение.

Гъста коса
, леко вълниста – подходящи за всякакви прически, само да не се оголи отстрани и да се остави дълга отгоре. Ако косата е съвсем права, подобна прическа би стояла добре, но при чупливите коси –  Не!
Ако подстрижката носи подчертано небрежен характер, тя ще подчертае мъжествеността. Ако косата е достатъчно гъста и не се омазнява бързо, може да се пусне и дълга до раменете.
Целта на подстрижката трябва да бъде косата да стои мека, блестяща и добре оформена.
При правата гъста коса хит си остава “канадска ливада” – много късо отзад и отстрани и два сантиметра коса отгоре, която може да се вдига с гел или гума нагоре като бодли.

Къдравите коси – изходът: да я пуснете дълга; да я подстрижете средно дълго, покривайки ушите. Или най – лесният класически вариант – съвсем късо, с малко дължина отгоре.

Плешивост
– най – добрият вариант е бръсната глава. 

Редки коси – класическата подстрижка: по – дълго отгоре, а отстрани и отзад по къса. Или съвременният вариант на класиката – когато дължината навсякъде се оставя почти еднаква, например 4 см. Ако подстригването се използва и филажна ножица и бръснач, мъжът ще изглежда модерен и освободен.

 
Средната дължина на косата Средната дължина на косата при мъжете има много дефиниции. Може да...
Модни грешки през лятото Грешка 1 Гол до кръста Освен ако не живеете на брега на морето или не...
Как да се грижим за вратовръзките си Не е толкова лесно, колкото си мислите. Иска се много повече от това да...

Реклама