Това е най – важният инструмент на мъжката визия и успех. Главното правило при избора на мъжка Прическата – значението й за визията на мъжаприческа е, че за всеки тип коса се взема индивидуално решение.

Гъста коса
, леко вълниста – подходящи за всякакви прически, само да не се оголи отстрани и да се остави дълга отгоре. Ако косата е съвсем права, подобна прическа би стояла добре, но при чупливите коси –  Не!
Ако подстрижката носи подчертано небрежен характер, тя ще подчертае мъжествеността. Ако косата е достатъчно гъста и не се омазнява бързо, може да се пусне и дълга до раменете.
Целта на подстрижката трябва да бъде косата да стои мека, блестяща и добре оформена.
При правата гъста коса хит си остава “канадска ливада” – много късо отзад и отстрани и два сантиметра коса отгоре, която може да се вдига с гел или гума нагоре като бодли.

Къдравите коси – изходът: да я пуснете дълга; да я подстрижете средно дълго, покривайки ушите. Или най – лесният класически вариант – съвсем късо, с малко дължина отгоре.

Плешивост
– най – добрият вариант е бръсната глава. 

Редки коси – класическата подстрижка: по – дълго отгоре, а отстрани и отзад по къса. Или съвременният вариант на класиката – когато дължината навсякъде се оставя почти еднаква, например 4 см. Ако подстригването се използва и филажна ножица и бръснач, мъжът ще изглежда модерен и освободен.

 
Модни грешки през лятото Грешка 1 Гол до кръста Освен ако не живеете на брега на морето или не...
Как да се обличате според телосложението Без значение дали сте мъж или жена, тоалетът за вашия тип тяло е важен,...
Какво причинява косопада? Ако дневно по четката остават повече от 100 косъма, косата силно...

Реклама