Късата коса при мъжете

Съвременните къси прически са вариация на късата коса от миналото, малко по-дълга в предната част наглавата с много пластове. Решението каква прическа да изберете за него и е едно от първите неща, които се забелязват. Когато се обръща внимание на външния вид, подходящата прическа може да бъде много впечатляваща.

Съвременните тенденции са в посока къса коса, на пластове. Такъв тип мъжко подстригване дава много възможности и може да бъде подходящо при всяка ситуация. Съвременните модерни мъже сменят офиса с нощния клуб, с официални събития или с игра на бейзбол - и също както мъжкият начин на обличане, прическата на мъжете трябва да бъде подходяща за тези случаи. зависи от формата на лицето ви, типа коса и начина ви на живот.

Хитрината, която ще ви помогне да изберете най-добрия за вас начин на подстригване, е да намалите оптически силно изразените си черти. Ако косата ви е тънка, по-добре е да изберете подстригване с по-дълги пластове, докато леко разрошена, къса прическа ще отива на по-плътната или къдрава коса.

Използвайте пластовете и бретоните, за да смекчите острите черти и пластовете и сресването на път, за да прикриете кръглите или овални лица. Как да прикриете големия път или плешивите петна? Още по-къса коса за мъжете е единствения правилен отговор. Въобще не помисляйте за по-дълга коса, сресана върху тези места.

Опитът ви да прикриете плешивостта си или да отклоните вниманието от големия път няма да заблуди никого. Всъщност така привличате вниманието към тези недостатъци. Просто следвайте старата поговорка - "ако не можете да ги победите, присъединете се", и обръснете главата си.

Ако изберете по-дълга коса, само ще привлечете вниманието към плешивите петна. За да поддържате късата си прическа, трябва да използвате някои козметични продукти за коса. В магазините се предлагат няколко типа, в това число пяна, гел, брилянтин и лак за коса.

Пяната е нещо, което слагате, за да овлажните или изсушие косата си, за да й придадете устойчивост и стил. Ако я добавите към мокра коса, тя ще изглежда леко влажна и ако я използвате върху суха коса, ще й придадете устойчивост и обем. Имайте предвид обаче, че въздействието на пяната е за сравнително къс период.

Ако имате прическа, която изисква поддържане за по-дълго време, или периодично нанасяйте отново пяна, или изберете друг продукт. Брилянтинът е идеален за къси коси и се използват малки количества от него, за да се придаде плътност и блясък на косата. Но ако използвате прекалено много, косата ви ще изглежда мазна.

Лакът за коса като цяло е средство, което се използва за завършване на прическата. Лесен е за използване, но понякога е силно ароматизиран. Гелът е чудесно средство за оформяне на мъжка къса прическа, има дълготраен ефект и освен това подхранва косата ви. Косата ви ще има желаната форма за по-дълъг период, без да се налага да нанасяте ново количество. Който и продукт да изберете, нека да бъде с високо качество. По-евтините съдържат алкохол, който изсушава косата и причинява пърхот.

Късата прическа при мъжете трябва да бъде подходяща и за офиса, и за свободното време. За да придадете по-изискан вид, сложете малко пяна върху суха коса и срешете гладко. Пригладете косата си в една посока и отново я срешете гладко. Този подход е подходящ за по-дълга коса на пластове или за плътна коса на вълни и придава спретнат, консервативен вид.

За да използвате същия тип прическа и да се забавлявате повече, сложете с пръсти гел върху влажна коса. Разтъркайте гела върху косата си в различни посоки, за да се сдобиете с леко войнствен вид. Нямате време или просто не ви се занимава с косата ви? След като приключите с душа, избършете косата си, прекарайте гребен през нея и ще изглеждате чудесно, като оставите косата си сама да се оформи.

Това е подходящ подход при коси, които са по-къси в горната част. Въпреки че не сте загубили много време, изглеждате като човек с професионално направена прическа. Ако изберете къса коса, стремете се наистина да е къса. Не я оставяйте прекалено дълга отпред с почти избръсната задна част.

Поддържайте косата си сравнително еднакво дълга със съвсем малки разлики, за да изглеждате стилно или за да се получи ефекта, който търсите. pri4eski.net

Подобни статии:
 
Кой цвят харесват жените да носят мъжете Питали ли сте драги мъже какви цветове харесват жените да носите? ...
Как да изберете правилната маратонка за вас Правилният избор при покупка на каквото и да е било е много важен. Това...
Шалът и как да го носим Шалът се превърна не само в зимен аксесоар, но и в целогодишен. Но,...

Реклама