Понякога детайлите са от най-голямо значение. Ето защо ти препоръчваме да излъскаш вида си с Модни аксесоари за мъжеподходящите аксесоари. Те завършват визията и съвсем бързо могат да могат да придадат модна нотка дори на ежедневно облекло.

Проблемът е как да снабдиш гардероба си с най-подходящите аксесоари.

Ръкавелите

Ръкавелите са често пренебрегвани, но могат да освежат ризата на момента. В момента на пазара има изключително модни ръкавели. Те трябва да пасват по цвят не толкова на ризата, колкото на панталона или на дънките, с които смяташ да ги комбинираш. Преди всичко показват стил и добър вкус.

Часовникът
Часовникът е от изключително значение към набора аксесоари. Може да пръснеш луди пари за часовник, но трябва внимателно да го подбереш според визията си. Часовниците с метална верижка подхождат по-скоро на по-възрастни мъже, а спортните часовници не биха паснали на всякакъв тип облекло. Най-подходящият избор остават часовниците със стилна кожена верижка. Моментално ще се откроят, както на по-ежедневно облекло, така и ще убият прекалената официалност на деловия костюм.

Вратовръзката
Неподходящата вратовръзка може да развали вида ти подобно на лошата подстрижка. Затова, когато купуваш вратовръзка, внимателно подбери шарката и цветовете. Най-добре да е в изчистен цвят, защото така ще може да я комбинираш с повече неща – включително и дънки. Вратовръзките от времето на баща ти, така популярни на абитуриентските балове, отдавна са демоде. Затова най-добре спри да ги купуваш, а ако имаш в гардероба си, не прибягвай до тях.

Коланът

Коланът е просто задължителен аксесоар: на дънки, на панталон, на бермуди, винаги ще е актуален. Според случая и самия панталон избери по-спортен модел или по-официален. В момента са особено актуални моделите с по-дръзки и големи катарами. Но тях не трябва да комбинираш в никакъв случай с официялен панталон – само с по-вталени дънки и плътна риза, може и запасана.

Очила
Очилата, слънчеви и диоптрични, са много добро допълнение към визията ти. За слънчеви се фокусирай към универсалния модел – тип полицейски. Малко са банални, но пасват добре на всеки стил. За диоптрични ти препоръчваме очилата с по-дебели рамки. Избягвай тези с тънките, защото са малко по-чичковски и не толкова грабващи.

Бижута
Ланците и синджирите отдавна залязоха от модния небосклон. Акцентирай върху по-стилни бижута за около врата: кожени верижки с висулки или стоманени не много дебели синджири, а за ръката най-актуални са плътните кожени гривни.

С колкото повече аксесоари снабдиш гардероба си, с толкова по-голямо самочувствие ще се сдобиеш. Те могат да се комбинират, както с дрехи за специални случаи, така и с по-ежедневна визия. Така ще бъдеш винаги актуален и хората ще го забележат.

Източник menbg.com

 
Мъжко бельо – За и Против Бельото е толкова важно за един мъж и жена, колкото останалите дрехи....
Как да се обличат високите мъже За висок мъж на Запад се смята ако е над 190 см, а в други части на света...
Обикновена или електрическа самобръсначка? Електрическите самобръсначки станаха особено модерни през ...

Реклама