Всеки мъж трябва да се грижи за външният си вид. Като кожата на лицето е главната отправна точка. Тя Глината  разкрасяваща и лечебнаразкрива дали един мъж се грижи за нея или не. Здравата кожа прави лицето ви по – хубаво и сияйно.
Затова в днешният 21 век всеки мъж е задължен да се грижи за здравето на лицето си.

Глината е най – древният препарат, който е доказал целебното си действие с векове. Затова е и безотказен при подобряването на кожата. Козметичните маски са средство за бързо възстановяване на кожата и косата. С тяхна помощ се постига освежаване за рекордно кратко време. Маските доставят допълнителни активни вещества на кожата и косата, които лекуват, възстановяват,

освежават и гарантират траен ефект в дълбочина. Маската се нанася на предварително почистеното лице, коса или тяло за 10 мин. При суха кожа се отмива преди напълно да изсъхне. Могат и да се намажат отделни участъци при смесена кожа или да се маркират възпалени пъпчици при акне. Невероятната и способност да се всмуква, да разтваря мазнините я прави най доброто природно почистващо кожата и косата средство. Специално за измиване на изтощени и проблемни коса, щадяща грижа от прекомерното въздействие на шампоаните. Миенето с глина снабдява косата с необходимите минерални соли. Овлажнява и тонизира, помага да се избавите от сух пърхут. Поглъща замърсяванията, почиства кожата и косата има антисептични и противовъзпалителни свойства. Тя има способността да извлича токсините, и да ароматизира тялото. Пъпчици инфекции ще утихнат след използване на глината. Идеално почистена и тонизирана кожа с засилено кръвообращение.

 
Как да изглеждате по – висок Всички мъже казват, че тяхната височина е детерминантата, която...
Неотразими за 60 минути Когато става дума за поддържане на постоянно спретнат външен вид,...
Безупречен външен вид Повечето мъже са били учени да се сресват като станат от сън, да си...

Реклама