Всеки мъж трябва да се грижи за външният си вид. Като кожата на лицето е главната отправна точка. Тя Глината  разкрасяваща и лечебнаразкрива дали един мъж се грижи за нея или не. Здравата кожа прави лицето ви по – хубаво и сияйно.
Затова в днешният 21 век всеки мъж е задължен да се грижи за здравето на лицето си.

Глината е най – древният препарат, който е доказал целебното си действие с векове. Затова е и безотказен при подобряването на кожата. Козметичните маски са средство за бързо възстановяване на кожата и косата. С тяхна помощ се постига освежаване за рекордно кратко време. Маските доставят допълнителни активни вещества на кожата и косата, които лекуват, възстановяват,

освежават и гарантират траен ефект в дълбочина. Маската се нанася на предварително почистеното лице, коса или тяло за 10 мин. При суха кожа се отмива преди напълно да изсъхне. Могат и да се намажат отделни участъци при смесена кожа или да се маркират възпалени пъпчици при акне. Невероятната и способност да се всмуква, да разтваря мазнините я прави най доброто природно почистващо кожата и косата средство. Специално за измиване на изтощени и проблемни коса, щадяща грижа от прекомерното въздействие на шампоаните. Миенето с глина снабдява косата с необходимите минерални соли. Овлажнява и тонизира, помага да се избавите от сух пърхут. Поглъща замърсяванията, почиства кожата и косата има антисептични и противовъзпалителни свойства. Тя има способността да извлича токсините, и да ароматизира тялото. Пъпчици инфекции ще утихнат след използване на глината. Идеално почистена и тонизирана кожа с засилено кръвообращение.

 
Как да се обличат високите мъже За висок мъж на Запад се смята ако е над 190 см, а в други части на света...
Как да се обличате според телосложението Без значение дали сте мъж или жена, тоалетът за вашия тип тяло е важен,...
Обикновена или електрическа самобръсначка? Електрическите самобръсначки станаха особено модерни през ...

Реклама