Как да се грижим   за вратовръзките си

Не е толкова лесно, колкото си мислите. Иска се много повече от това да я развържете и след това да я сгънете шкафчето си.

За пример, когато махате вашата вратовръзка не изваждайте тънкия  край през възела освен ако не искате да я развържете изцяло. Вместо това, махнете вратовръзката като следвате връзващите стъпки, но  в обратен ред.

И този съвет е само началото.

Съхранението

То е толкова важно, колкото и носенето й. Не зависимо дали е от коприна или вълна вратовръзките се съхраняват по един и същи начин: след като се свалят се закачат на закачалка в гардероба или просто я прехвърлете над щифта във вашия килер.

Само не я сгъвайте в шкафа си за бельо или не я хвърляйте на стола.  

Намачкването

Намачкването на вашата вратовръзка е универсален знак на нейното стареене. Първата стъпка в предотвратяване на това е да не носите никога една и съща вратовръзка два дена последователно. Колкото по – дълго стои възела на нея, толкова по – бързо тя се намачква там, където е той.

Петната

Дори и най – малкото петънце на вратовръзката ви може да развали цялостната ви визия. Затова се грижете за нея и я пазете. Иглата прави чудеса в това отношение.

Но все пак ако я окапете и това стане напръскайте петното със студена вода веднага – това ще предотвърти попиването му в материята. Ако петното е от мазнина нанесете върху него талк. Но, запомнете, че най – ефективния начин за премахване на петно от вашата вратовръзка е то изобщо да не попада там.

 
Мъжките прически за 2009 г Според Фернандо, артистичен директор на “Le Pascha” – Мъжки ...
Премахване на окосмяването При мъжете обезкосмяването вече е навик и избор на лична хигиена. Да,...
Топ 10 на правилата за добре облечен мъж 1. Бели тениски през лятото и ги изхвърляйте през есента. 2. Едно копче...

Реклама