Как да се грижим   за вратовръзките си

Не е толкова лесно, колкото си мислите. Иска се много повече от това да я развържете и след това да я сгънете шкафчето си.

За пример, когато махате вашата вратовръзка не изваждайте тънкия  край през възела освен ако не искате да я развържете изцяло. Вместо това, махнете вратовръзката като следвате връзващите стъпки, но  в обратен ред.

И този съвет е само началото.

Съхранението

То е толкова важно, колкото и носенето й. Не зависимо дали е от коприна или вълна вратовръзките се съхраняват по един и същи начин: след като се свалят се закачат на закачалка в гардероба или просто я прехвърлете над щифта във вашия килер.

Само не я сгъвайте в шкафа си за бельо или не я хвърляйте на стола.  

Намачкването

Намачкването на вашата вратовръзка е универсален знак на нейното стареене. Първата стъпка в предотвратяване на това е да не носите никога една и съща вратовръзка два дена последователно. Колкото по – дълго стои възела на нея, толкова по – бързо тя се намачква там, където е той.

Петната

Дори и най – малкото петънце на вратовръзката ви може да развали цялостната ви визия. Затова се грижете за нея и я пазете. Иглата прави чудеса в това отношение.

Но все пак ако я окапете и това стане напръскайте петното със студена вода веднага – това ще предотвърти попиването му в материята. Ако петното е от мазнина нанесете върху него талк. Но, запомнете, че най – ефективния начин за премахване на петно от вашата вратовръзка е то изобщо да не попада там.

 
Петте вида обувки, които всеки мъж трябва да има Добрата екипировка е нищо без правилният чифт обувки. Може да сте в...
Безупречен външен вид Повечето мъже са били учени да се сресват като станат от сън, да си...
Грижи за кожата на лицето Изчезнаха дните, когато за кожата се грижеха само жените. И мъжете...

Реклама