Средната дължина на косата при мъжете има много дефиниции. Може да значи късо от страни и дълго от зад или отпред. Може да означава и дълго и рошаво като на някой фронт мен на рок банда. Или пък може би означава достатъчно дълго, за да може косата да се сложи зад ухото.

Без значение какви са вариантите, можете да бъдете много фешън. Принтирайте най – харесваната от вас снимка и я занесете на вашия стилист, за да се вдъхнови за вашия стайлинг на косата.

1.	Малко рошаво е много секси(John Varvatos) 2.	Показвайки консистенция е много моден елемент в мъжките подстрижки при (John Varvatos)
Малко рошаво е много секси(John Varvatos) Показвайки консистенция е много моден елемент в мъжките подстрижки при (John Varvatos)
4.	Модифицирана версия на естествените ” афро” коси ще ви придаде екзотичност(John Varvatos) 5.	Добрата подстрижка ще позволи на косата ви да легне свободно и не изисква прекалено много грижи(John Varvatos)
Модифицирана версия на естествените ” афро” коси ще ви придаде екзотичност(John Varvatos) Добрата подстрижка ще позволи на косата ви да легне свободно и не изисква прекалено много грижи(John Varvatos)
3.	Използването на някои продукти може да повдигне и придаде ефектът на вълните в косите ви(Redken)
Използването на някои продукти може да повдигне и придаде ефектът на вълните в косите ви(Redken)
 
Най-честите модни грешки на мъжете Френски ръкавели без копчета Тъй като не е необходимо да се носят...
5 златни правила на Khakis панталони Всеки себе уважаващ се мъж трябва да има в гардероба си такива...
Как да се обличате според телосложението Без значение дали сте мъж или жена, тоалетът за вашия тип тяло е важен,...

Реклама