По вертикала да е

С няколко изключения, по-стилният вариант е вертикалното райе.

Вертикалното райе ви прави да изглеждате по-висок. От своя страна хоризонталните райета имат досадния страничен ефект да карат пълните хора да изглеждат още по-закръглени

Нека райетата да са тънки

Трябва да определите дебелината на райетата. Основно правило е да подбирате относително тънки. Широките не са стилни независимо дали са хоризонтални или вертикални. Най-добре е да заложите на ширина не по-голяма от 2 см.

Внимавайте при съчетаването на цветовете

Няма определени разцветки, които трябва да се избягват.

Това зависи основно от вашия собствен стил. Разбира се, трябва да внимавате с някои цветови комбинации, така че не използвайте онези от тях, които са на противоположните части на цветовата таблица – червено /зелено, жълто /пурпурно или синьо /оранжево. Контрастът между тях е твърде крещящ и е направо болезнен от гледна точка на един естет.

Внимателно смесвай райетата

Съчетанието на два вида дрехи на райета е много рисковано, но това не значи, че всичко е невъзможно - спазвайте правилото двете дрехи да имат различни на ширина райета.

Избирайте панталони на тънко райе

Напоследък панталоните от плат на тънко райе добиха голяма популярност. Те са подходящи за всякакви случаи и могат да се носят както на бизнес среща, така и в нощен бар. Ако планирате да прекарате уикенда извън града, трябва да съчетаете панталоните с едноцветна риза и спортно яке. Този ансамбъл ще ви придаде модерен и изискан вид.

Намерете си добър костюм на тънко райе

Нито една дреха не стои толкова добре, колкото костюмът на тънко райе от добър дизайнер като Келвин Клайн, Валентино или Хюго Бос. При тях райетата не се разминават и си пасват идеално. Съчетайте костюма с едноцветна риза и стилна вратовръзка.

Не обувайте чорапи на райета

Ако пък много искате да си обуете чорапи на райета, придържайте се поне към тънка шарка и неуловим контраст на цветовете (например кафяво, съчетано с цвят каки).

 
Цветните вратовръзки. Кога и как да ги носим Езикът на вратовръзка е правопропорционален на нейният цвят. Всеки...
Късата коса при мъжете Съвременните къси прически са вариация на късата коса от миналото, ...
Най – популярните модели часовници на Tissot Ранг на продажби: 1173 сред часовниците Вид: Тissot Модел:...

Реклама