Стил

Модни грешки през лятото

Грешка 1
Гол до кръста

Освен ако не живеете на брега на морето или не сте на плаж е изключително грозно, дори вулгарно да излизате на друго място голи до кръста.
Да, може да изглеждате като Херкулес и може да искате да се покажете на всички, но го ограничавайте само до приятелите си в градината или на брега на морето - никой не трябва да ви вижда как скитате полугол наоколо в центъра на града, магазина, кръчмата, кафенета, паркове и т.н..
Не забравяйте, че след като пресечете границата на плажа или отворите входната врата сте в публичното пространство и трябва да мислите и за другите хора. Също така, ние не искаме да виждаме космат гръб, бирено коремче или катастрофално слънчево изгаряне.

Продължава...
 
Дългата коса при мъжете

Дългата коса при мъжете винаги е била хит. Но, тя не отива на всеки мъж и не се поддържа лесно естествено. Освен това, за да имате дълга коса трябва да си я пуснете да расте, което е доста труден момент докато се постигне крайната цел. Запомнете само лозунга: "Не – на конската опашка!"
Това очевидно няма да бъде лесна задача особено ако са с къса стилизирана прическа и изведнъж искат на 180 градуса да сменят външния си вид.
За тези мъже, които им е за първи път да искат дълга коса да знаят, че може да ги обземе страх от този процес особено ако не сте имали дължина на косата си под яката на ризата.

Продължава...
 
Как да пребоядисам коженото си яке

Кожените повърхности могат да се напукат и изтрият и така якето ви да изглежда износено и старо.
След дълъг период на носене любимото ви кожено яке има доста използван външен вид.

Но това може да се оправи като се пребоядиса. Как да го направите?

В магазините за кожени изделия предлагат боя за целта и вие можете да го направите в къщи.

Причини

Продължава...
 


Страница 1 от 25
Спрете косопада Когато майката природа ударя, тя удря рано и безпощадно. Процесът на...
Модни грешки през лятото Грешка 1 Гол до кръста Освен ако не живеете на брега на морето или не...
Да прикрием плешивостта си трайно Плешивостта е нещастие за много мъже по света. Но си има добро решение...

Реклама