Няколко напитки, които ще ви помогнат да свалите килограми

Ледено студена вода
Тя ще изгори допълнително калории към диетата ви – между 250 и 500, ако пиете от 8 до 10 чаши студена вода на ден.
Тялото ви ще гори калории, за да загрее изпитата студена вода до вашата телесна.
Германски изследователи са установили от проучвания, че около 2 допълнителни чаши студена вода към необходимото количество за деня могат да стимулират метаболизма с 30%.

Диуретични напитки
Те изкарват течността от тялото и прочистват организма ви от токсини. Но не прекалявайте с тях, за да не се обезводните. И запомнете, че те са допълнение към необходимите поне литър и половина – два вода за деня.

Обезмаслено мляко
Млякото е богато на калций, който стимулира загуба на тегло като разбива мазнините в клетките. Това не значи, че трябва да изпиете или изядете цял галон мляко на ден, но добавянето му в умерени количества към диетата ще удвои загубата на мазнини.
Различните проучвания казват различни проценти на загуба на мазнини от обезмаслено мляко, от 30% до 70%, ако включите 3 – 4 порции на ден.

Зелен чай
Проучванията показват, че можете стопите около 35% - 43% повече мазнини за деня ако пиете 3 до 5 чаши зелен чай.

Зеленчуков сок
Пиенето на чаша зеленчуков сок преди хранене може да сведе до 135 калории по – малко към диетата ви. Това е доказано с проучване в държавен университет в САЩ.

Суроватъчен протеин
Суроватъчен протеин потиска апетита и ограничава чувството на глад, като зарежда организма с полезни съставки. В едно скорошно изследване е установено, че хората, които пият суроватъчен или казеинов протеин им е позволено спокойно след 90 минути да ядат каквото искат. Но, по принцип протеиновата напитка засища и затова тези хора ядат по – малко като количество.

Кокосова вода
Кокосовата вода съдържа повече електролити в сравнение с повечето плодови сокове и енергийните напитки и е без допълнително захар и изкуствени подсладители.
Тя естествено ускорява метаболизма и ви дава повече енергия, за да можете да тренирате по – дълго време и с повече интензивност.

 
Съвети на звездите - Шон Рей Правя три загребващи движения в тренировката за рамо и едно набиране,...
Пред изтощение. Новото ниво на интезивността Когато нямате много време или сте решили да разбиете застоя като...
Витамините блокират ефекта от физическите упражнения Редовното приемане на високи дози витамини С и Е след спортни ...

Реклама