Няколко напитки, които ще ви помогнат да свалите килограми

Ледено студена вода
Тя ще изгори допълнително калории към диетата ви – между 250 и 500, ако пиете от 8 до 10 чаши студена вода на ден.
Тялото ви ще гори калории, за да загрее изпитата студена вода до вашата телесна.
Германски изследователи са установили от проучвания, че около 2 допълнителни чаши студена вода към необходимото количество за деня могат да стимулират метаболизма с 30%.

Диуретични напитки
Те изкарват течността от тялото и прочистват организма ви от токсини. Но не прекалявайте с тях, за да не се обезводните. И запомнете, че те са допълнение към необходимите поне литър и половина – два вода за деня.

Обезмаслено мляко
Млякото е богато на калций, който стимулира загуба на тегло като разбива мазнините в клетките. Това не значи, че трябва да изпиете или изядете цял галон мляко на ден, но добавянето му в умерени количества към диетата ще удвои загубата на мазнини.
Различните проучвания казват различни проценти на загуба на мазнини от обезмаслено мляко, от 30% до 70%, ако включите 3 – 4 порции на ден.

Зелен чай
Проучванията показват, че можете стопите около 35% - 43% повече мазнини за деня ако пиете 3 до 5 чаши зелен чай.

Зеленчуков сок
Пиенето на чаша зеленчуков сок преди хранене може да сведе до 135 калории по – малко към диетата ви. Това е доказано с проучване в държавен университет в САЩ.

Суроватъчен протеин
Суроватъчен протеин потиска апетита и ограничава чувството на глад, като зарежда организма с полезни съставки. В едно скорошно изследване е установено, че хората, които пият суроватъчен или казеинов протеин им е позволено спокойно след 90 минути да ядат каквото искат. Но, по принцип протеиновата напитка засища и затова тези хора ядат по – малко като количество.

Кокосова вода
Кокосовата вода съдържа повече електролити в сравнение с повечето плодови сокове и енергийните напитки и е без допълнително захар и изкуствени подсладители.
Тя естествено ускорява метаболизма и ви дава повече енергия, за да можете да тренирате по – дълго време и с повече интензивност.

 
Глутамин – незаменими аминокиселини за организма Ако се чудите какво е глутамин и дали трябва да го приемате, вие сте...
Съветите на шампионите - Дориан Йейтс Въпрос: „Тренирам от около две години и имам добро развитие, но...
Тайната на големия гръден кош Джин Моуз Изумен съм как в тези модерни времена, в които културизмът ...

Реклама