Тази програма е съставена предимно от базови упражнения, именно това е разколничето на голямата маса, няма скрипци,няма гири има само свободни тежести.

Да започваме работа:

Първо упражнение : Клякане с лост зад врат, правиме 5 серии по 5 повторения, като преди това правиме две серии загряващи.
Второ упражнение: Лежанка, правиме 5 серии по 5 повториния, преди това две серии загряващи.
Трето упражнение : Мъртва тяга, две серии загряващи и 5 серии работещи по 5 повторения.

Това са трите основни упражнения, които ги правиме всяка тренировка. Тренира се през ден като за предпочитане е: Понеделник, Сряда и Петък, през останалото време се почива и яде. След тези основни упражнения правиме като четвърто в 4 серии по 5 повторения сгъване за бицепс от стоеж,тук няма загряваща серия, това е първа тренировка.
Втора тренировка се повтарят основните упражнения, като четвърто упражнение правиме гребане на щанга в 4 серии по 5 повторения , а на третата тренировка правиме раменни преси от стоеж пред гърди в 4 серии по 5 повторения. Много е важно да се тренира тежко около 80% от макса.Това е!

Сега трябва да наблегнем на много важен елемент в успешната тренировъчна програма това са " хранителните добавки".В тази статия ще посоча продукти от моя фирма,които съм опитал и знам,че действат. Преди и веднага след тренировка взимайте "Мас Гейнър + креатин" 4 супени лъжици с връх и една чаена лъжица "Глутамин". Два часа след тренировка, сутрин със закуска и като заместител на яденето, вземете 4 супени лъжици "Супер мас геинер". Яденето също е много важно при него трябва да преобладават предимно въглехидратите и по малко белтъчините, а и белтъци има достатъчно количество и в моите гейнъри,котито ви посочих да взимате. / Крика

 
L-carnitine L-CARNITINE е хранителна добавка, подходяща за хора подложени на системни...
Съветите на шампионите - Крис Кормиер Важно е да се научите да разбирате езикът на вашето тяло – кога ви...
За по – ефективна тренировка Упражнения с повече интензивност Например ... Ако не можете да...

Реклама