30 дневен план „3 – 2 – 1”  за горене на мазнини

Става дума за голямо опростяване при горенето на мазнините все едно да кажете „1 – 2 – 3” и те да изчезнат. Да, но истината е малко по сложна тук, по скоро е 3 – 2 – 1.
С редуващите се 3 сегмента при кардиото, 2 сегмента при тренировките и 1 сегмент по време на тренировката – това е закодирано в 3 – 2 – 1. С тази система ще засилите метаболизма си и така ще горите повече калории.

Тренировка 3 – 2 – 1

  • Започнете с 10 минутно кардио на някоя машина. Първо загрявате на бързи обороти за 2 минути, после намалявате темпото до средно и така 7 минути. След което намалявате темпото до минимум.
  • Правите суперсерии от 3 упражнения, като за всяко с по 20 повторения. Примерно, клек, лег преси и раменни преси. После имате 30 секундна почивка.
  • Интервално кардио. Примерно загрявате за 1 минута, след това спринт за 30 – 45 секунди, после тичане с леки темпове за 45 – 60 секунди. Повторете това четири – пет пъти и след това починете с минута ходене.
  • След което 20 повторения от 3 различни упражнения, както флайс, веднага след това  клякания, последвани от разгъвания за трицепс зад главата. Починете 30 сек.
  • След което повторете интервалното кардио.

Завършете с 4 до 5 основни упражнения, като всяко от които да е с 30 повторения. Почивайте от 30 до 60 секунди, след което направете още два цикъла – коремни преси, пълен клек или велоергометър.

 
Съвети на звездите - Джей Кътлър Лично аз предпочитам експлозивните пред бавните изпълнения през...
Тренировка за гръб в домашни условия Тренировка за гърба, която можем да направим в дома. Всичко от което...
Незаменими аминокиселини Незаменимите аминокиселини са тези аминокиселини, които не могат да...

Реклама