Мускулестият мъж не пропуска хранене 4 характеристики на мускулестите мъже
Когато става дума за изграждането и поддържането на голяма мускулна маса, общите калории и общите въглехидрати са важни. Поддържането на чиста мускулна маса означава, че трябва да отделяте голяма част от деня си в ядене. Закуската, обядът и вечерята не са ви достатъчни.
Мускулестите мъже си имат план график на яденетата, кога трябва да се приемат въглехидрати в деня, кога протеини, кога суплементи и т.н. и този график се спазва стриктно.


Мускулестите мъже прекарват по-малко време във фитнес залата

Абсурдно ви звучи, нали? Може би си мислите, че поддържането на големи обеми от мускулна маса, е равно на час, прекарано във фитнеса, но всъщност е точно обратното. За тях е важно възстановяването на мускулната тъкан, която е натоварена от тренировката, именно тогава мускулът расте, когато си почива. Те никога не прекаляват с времето (като часове) в залата.

Мускулестите мъже спят много
По 8 часа в денонощието. Организмът трябва да е напълно отпочинал, за да има растеж на мускулната маса. В процес на сън, се отделя хормон, който действа положително на растежа на мускулите, като цяло.

Мускулестите мъже правят различни тренировки
Различните видове тренировки са непрекъснато предизвикателство за мускулите от различни ъгли. То този начин се прилагат различни видове стимули и шокиращи мускулите, което пък ги кара да нарастват.

 
Калориите и математиката Или научна приказка за това защо мускулите не растат. Какво общо имат...
Най - добрите упражнения за гръб Ще започнем от царя на упражненията за гръб, въпреки че доста хора...
Дизахариди – малтоза, лактоза, целобиоза, трехалоза, захароза Дизахаридите представляват вид олигозахариди. Те могат да се ...

Реклама