"През годините получих многобройни въпроси по отношение на храненето и по-точно как да се трупа чиста Какво съветват професионалистите – Рони Колманмускулна маса. Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат много да помогнат в това отношение...
Първо
Яж, яж и накрая похапни.

Второ
За да увеличиш силата и масата си опитай да ядеш от 4 до 6 пъти дневно. Избирай храни от всички групи, включи повече картофи, ориз, плодове и зеленчуци.

Трето
Увери се, че ядеш достатъчно. Ниско липидната диета и необработените храни са за добри, но няма да ти помогнат да увеличиш мускулите си. Мазнините доставят допълнително калории, мастно разтворими витамини A, D, E и K и градивни материали за някои важни хормони, които ускоряват и стимулират мускулния растеж. Апропо, не е разумно и да се злоупотребява и с мазнините.

Четвърто
Следи теглото си. Мери се всяка седмица за да видиш дали си на прав път и ако не – помисли какви нови ходове трябва да предприемеш.

Пето
Накрая, но не на последно място – продължавай да тренираш здраво. Запомни, че мускулната маса не се появява за един ден."

Рони Колман

 
Тестостеронът Какво представлява този хормон? Как ни влияе? До колко е полезен и как...
Програма за покачване на мускулна маса Тази програма е съставена предимно от базови упражнения, именно това е...
Две от най – големите заблуди за тренировките Може да ги чуете и в залата, в която тренирате Заблуда 1 Няма да...

Реклама