"През годините получих многобройни въпроси по отношение на храненето и по-точно как да се трупа чиста Какво съветват професионалистите – Рони Колманмускулна маса. Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат много да помогнат в това отношение...
Първо
Яж, яж и накрая похапни.

Второ
За да увеличиш силата и масата си опитай да ядеш от 4 до 6 пъти дневно. Избирай храни от всички групи, включи повече картофи, ориз, плодове и зеленчуци.

Трето
Увери се, че ядеш достатъчно. Ниско липидната диета и необработените храни са за добри, но няма да ти помогнат да увеличиш мускулите си. Мазнините доставят допълнително калории, мастно разтворими витамини A, D, E и K и градивни материали за някои важни хормони, които ускоряват и стимулират мускулния растеж. Апропо, не е разумно и да се злоупотребява и с мазнините.

Четвърто
Следи теглото си. Мери се всяка седмица за да видиш дали си на прав път и ако не – помисли какви нови ходове трябва да предприемеш.

Пето
Накрая, но не на последно място – продължавай да тренираш здраво. Запомни, че мускулната маса не се появява за един ден."

Рони Колман

 
Високо протеиновите диети са вредни Сега има хиляди статии и диети за това колко са ефективни високо ...
Суперсерии за ръце При супер сериите за ръце се изпълняват две серии без почивка помежду...
Яйчният протеин Смята се, че яйчният протеин има най-добър аминокиселинен профил от...

Реклама