Микронизираният креатин монохидрат е с висока степен на резорбция в храносмилателната система, осигуряваща ефективна бионаличност в скелетните мускули.  Микронизираният креатин монохидрат е продукт с изразен ергогенен ефект – повишава концентрацията на фосфокреатин в мускулите и осигурява бърза синтеза на АТФ по време на физическо натоварване, увеличава интензивността на фосфокреатиновата ресинтеза при и непосредствено след мускулна работа, защото обезпечава висока постабсорбтивна концентрация на свободен креатин. Микронизираният креатин монохидрат  буферира млечната киселина, натрупана в мускулите по време на интензивна анаеробна и смесена анаеробно-аеробна работа. Като резултат на гореизброените механизми нараства работоспособността на организма и се ускоряват възстановителните процеси в мускулите. 

Микронизираният креатин монохидрат  осигурява задръжка на вода в мускулните клетки, която е необходима среда за осъществяване на метаболитните процеси в тях. Микронизираният креатин монохидрат  се резорбира бързо и лесно и не предизвиква гастроинтестинални смущения. Разтваря се по-лесно и има висока ефективност. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

1. Започва се с петдневен период на т. нар. напълване на депата. Дневната доза от 20 g се разпределя на 4 приема по 5 g  (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.
2. Периодът на поддържане продължава 20-30 дни. Дневната доза от 5 g (1 чаена лъжичка) се разтваря в 200-250 ml вода (плодов сок). Разтворената доза да се изпива веднага! За по-добър резултат, увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта! 
Creatine Monohydrate Micronized  е хранителна добавка, подходяща за хора, подложени на системни физически натоварвания, особено за спортисти от силови и скоростно-силови спортове, както и при някои случаи на заболявания на двигателната система. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

 
Естествени диуретици, които ще ви помогнат в борбата с топенето на мазнини Какви са диуретичните храни и как те могат да ви помогнат да...
Оризов протеин Протеинът е най-важната хранителна съставка за всички, занимаващи се...
Супер флайс Упражнението флайс с дъмбели е едно от най – подценяваните ...

Реклама