Микронизираният креатин монохидрат е с висока степен на резорбция в храносмилателната система, осигуряваща ефективна бионаличност в скелетните мускули.  Микронизираният креатин монохидрат е продукт с изразен ергогенен ефект – повишава концентрацията на фосфокреатин в мускулите и осигурява бърза синтеза на АТФ по време на физическо натоварване, увеличава интензивността на фосфокреатиновата ресинтеза при и непосредствено след мускулна работа, защото обезпечава висока постабсорбтивна концентрация на свободен креатин. Микронизираният креатин монохидрат  буферира млечната киселина, натрупана в мускулите по време на интензивна анаеробна и смесена анаеробно-аеробна работа. Като резултат на гореизброените механизми нараства работоспособността на организма и се ускоряват възстановителните процеси в мускулите. 

Микронизираният креатин монохидрат  осигурява задръжка на вода в мускулните клетки, която е необходима среда за осъществяване на метаболитните процеси в тях. Микронизираният креатин монохидрат  се резорбира бързо и лесно и не предизвиква гастроинтестинални смущения. Разтваря се по-лесно и има висока ефективност. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

1. Започва се с петдневен период на т. нар. напълване на депата. Дневната доза от 20 g се разпределя на 4 приема по 5 g  (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.
2. Периодът на поддържане продължава 20-30 дни. Дневната доза от 5 g (1 чаена лъжичка) се разтваря в 200-250 ml вода (плодов сок). Разтворената доза да се изпива веднага! За по-добър резултат, увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта! 
Creatine Monohydrate Micronized  е хранителна добавка, подходяща за хора, подложени на системни физически натоварвания, особено за спортисти от силови и скоростно-силови спортове, както и при някои случаи на заболявания на двигателната система. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

 
Рисковете от соевите аминокиселини Дали има повече рискове при соевите аминокиселини зависи от гледната...
Упражнения за гърди Упражнения за горна част на гърдите Повдигане от полулег с щанга ...
Незаменими аминокиселини Незаменимите аминокиселини са тези аминокиселини, които не могат да...

Реклама