Правя три загребващи движения в тренировката за рамо и едно набиране, общо 15 Съвети на звездите - Шон Рей серии, но не чувствам същата мускулна треска след тренировката, каквато чувствам след тренировка на други мускулни групи.

Мускулната треска невинаги е мерило за това колко успешна и пълноценна е тренировката ви.
Понякога, след като си взема седмица почивка, получавам мускулна треска, дори когато вдигна лъжицата.
Доколкото вие тренирате тежко и сериозно, с промяна на упражненията тялото ви ще реагира позитивно на продължителното натоварване в резултат от тренировките с тежести.
Поглеждайте се често в огледалото, за да видите дали има промяна, следете тежестите, с които тренирате, така ще имате по-ясна представа за това, има ли смисъл тренировката ви, отколкото да ползвате за мерило мускулната треска.
И още нещо: не забравяйте, че доброто хранене е също толкова важно за успеха, колкото и тренировката.

В този смисъл мускулната треска сама по-себе си може да даде някаква представа за това как сте тренирали, но в никакъв случай не е гаранция, че ще пораснете.

Когато правите повдигане от лег, по-ефективно ли е да повдигате нагоре с експлозивно движение, или да го направите бавно и контролирано. Когато го правя експлозивно, мога да повдигам повече тежести, а това означава, че вкарвам в работа повече мускулни влакна?

 
КРАМПИТЕ. От д – р Томас Д. Фейхи Крампите. Всички знаем колко мъчително болезнени могат да бъдат тези...
ШЕСТТЕ БОЖИ ПРАВИЛА ЗА БИЦЕПСИ От Ли Прийст Разнообразяване Ако приемем, че трябва да акцентираме...
ФЕТБЪРНЪРИ Продуктите които са предназначени да подпомагат изгарянето на...

Реклама