Важни правила за сваляне на килограми

Правило 1
Яжте само храни, които ще ви помогнат да отслабнете. Това са храни съдържащи сложни въглехидрати и протеини, като зеленчуците и плодовете, риба, червено месо и т.н.

Правило 2
Не се притеснявайте за количеството калории, ако следвате диетичният си хранителен план и ядете подходящата за целта храна, но все пак разбира се не трябва и да прекалявате.

Правило 3
Хранете се на малки порции през 3 часа. Така засилвате метаболизма и не чувствате глад.

Правило 4
Преди всяко хранене, яжте по един пресен плод или зеленчук с една чаша вода. Това ви гарантира, че никога няма да преяждате.

Правило 5
Спрете да се храните малко преди да се почувствате сити.

Правило 6
Ако получите гладни между основните хранения, няма нищо страшно. Хапнете някой плод, за предпочитане е една средно голяма ябълка. Ябълките са богати на фибри и засищат изключително добре.

Правило 7
Пийте вода, повече от колкото ви се пие и неограничено количество зеленчуков сок. Освен това можете да добавите към диетата си зелен чай, който е "трепача" на мазнини.

За да е ефективна всяка диета и да отслабвате по – бързо, трябва и тренировки във фитнеса...без тях не може. Направете си три месечен план на тренировка. Този план може да ви го състави всеки фитнес инструктор. Ще ви се наложи да се и поизпотите, за да има траен резултат.

 
Здравословно хранене Диетите и схемите на диетолозите са изключително точно и сложно нещо,...
Защо трябва да си водите хранителен дневник 1. За да следите колко калории сте приели За да изглежда добре, трябва...
Хранителният режим на Густаво Бадел Този дневен режим Густаво следва за подготовката си за “Мистър...

Реклама