Важни правила за сваляне на килограми

Правило 1
Яжте само храни, които ще ви помогнат да отслабнете. Това са храни съдържащи сложни въглехидрати и протеини, като зеленчуците и плодовете, риба, червено месо и т.н.

Правило 2
Не се притеснявайте за количеството калории, ако следвате диетичният си хранителен план и ядете подходящата за целта храна, но все пак разбира се не трябва и да прекалявате.

Правило 3
Хранете се на малки порции през 3 часа. Така засилвате метаболизма и не чувствате глад.

Правило 4
Преди всяко хранене, яжте по един пресен плод или зеленчук с една чаша вода. Това ви гарантира, че никога няма да преяждате.

Правило 5
Спрете да се храните малко преди да се почувствате сити.

Правило 6
Ако получите гладни между основните хранения, няма нищо страшно. Хапнете някой плод, за предпочитане е една средно голяма ябълка. Ябълките са богати на фибри и засищат изключително добре.

Правило 7
Пийте вода, повече от колкото ви се пие и неограничено количество зеленчуков сок. Освен това можете да добавите към диетата си зелен чай, който е "трепача" на мазнини.

За да е ефективна всяка диета и да отслабвате по – бързо, трябва и тренировки във фитнеса...без тях не може. Направете си три месечен план на тренировка. Този план може да ви го състави всеки фитнес инструктор. Ще ви се наложи да се и поизпотите, за да има траен резултат.

 
Редукция ПРОЦЕС РЕДУКЦИЯ: Контролирането на теглото е преди всичко активност и...
Храна против мазнините След безбройните яйца, пилешки гърди, риба тон и протеинов шейк,...
Пилешко филе с ананас Продукти: 500 г пилешки гърди, нарязани на кубчета; 300 г ананас, нарязан...

Реклама