Всеки знае, че трябва да избягва определени храни и, че не трябва да вечеря  пържола, пържени картофи със Топ храните за мъжесос, омлет, бекон и т.н.
Следвайте нашите топ храни и теглото ви ще е регулирано винаги, както и здравето в дългосрочен план.

Зеле
Пълно е с хранителни вещества и е с малко калории. Това е най – добрата храна  за горене на мазнини, а и дава чувство за ситост, което е основен фактор в Топ храни за мъже. Вероятно едно от най – големите предимства, което предлага зелето е, че е силен антиоксидант, който ви помага за предотвратяването на рак.
В 200 гр. зеле има 22 калории, 5 грама на въглехидрати, 0 грама мазнини и 1,5 грама протеин.

Извара
Една от най – добрите храни за ядене преди лягане. Изварата е голям източник на протеин, казеин, като по този начин доставя на организма ви бавно смилаем протеин, по време на сън. Точно затова изварата е сред Топ храните за мъже –  особено ако вдигате тежести.

Сьомга
Сьомгата е богат източник на основни мастни киселини, правейки я една от най – добрите видове риба за ядене. Източник на калций, който подсилва костите, а здравите кости са важни за правилното съкращение на мускулите.

Швейцарско цвекло
Когато ви омръзнат ежедневните зелени салати си вземете швейцарско цвекло, за да разнообразите. Това е вкусна алтернатива. С малко горчив вкус е, но е богат източник на лутеин и зеаксатин, които помагат за доброто ви зрение.

Нар   
Много полезен плод и е доказано, че помага за предотвратяването от рак, особено рак на простатата. Тъй като това е проблем за много мъже. Този плод  също е отличен източник на витамин С.

Телешка пържола
Стека отдавна е сред Топ храните за мъже, защото е един от най – добрите източници на протеини. Най – бързо и добре се усвоява от организма. Той е и отличен източник на желязо, което помага за транспорта на кислород до различните клетки в организма.

 
Диета от 900 калории Показаните храни са основните, като ви се дава избор, за да съставите...
Защо трябва да си водите хранителен дневник 1. За да следите колко калории сте приели За да изглежда добре, трябва...
Как да се храним? ВЪГЛЕХИДРАТИ Въглехидратите са нашият основен енергиен източник....

Реклама