Петте най – добри супелементи за мъжете

Мултивитамин А

Трябва да го получава всеки, който не яде достатъчно плодове и зеленчуци. 

Една таблетка ви предоставя 100% от дневните нужди на организма. Но гледайте формулата да е без желязо. Защото излишни количества желязо могат да ви доведат до заболяване на сърцето, белите дробове и т.н. 

Протеин на прах

Вие можете да получавате достатъчно протеин с храната, но протеина на прах има други преимущества: приемате чрез него чист протеин без калории и замествате хранения с него. Той възстановява мускулите след тренировка  и така получавате мускулен растеж.

Има два широко използвани протеина: сурватъчен и казеин. Сурватъчния протеин се усвоява  по-бързо от организма, докато при казеинът това става по – бавно и затова снабдява организма с по - дълго  продължаваща доставка на протеин на  мускулите. 

Креатин

Тази синтетична версия на енергиен източник помага да ускори възстановяването и растежа на изтощената мускулна маса след тренировка, като са ви достатъчни само 3 до 5гр. на ден.  

Зелен чай

Зеленият чай се бори с мазнината. Към 90 милиграма три пъти ежедневно и “Чао” мазнини, “Здравей” добър тонус.  

Рибно масло

Много мъже между 20 и 30 годишната си възраст изобщо не мислят за състоянието на техните сърца. А, пък  ако имате обаче и семейна обремененост, трябва непременно да се замислите за действието на рибното масло, което предпазва сърцето ви и здравето като цяло от болести. Експертите препоръчват поне 1 или 2 гр. на ден да се взема.  

Това бяха петте най – добри супелементи, които всеки мъж трябва да взима, за да се бори и предотвъртява болестите, да държи на страна лошите гени и да живее колкото си може по- дълго.

 
Пак за разделното хранене Повече за комбинирането на храните при разделното хранене....
Телешко с пъпеш Продукти: 400 г телешко, 400 г пъпеш, 1 зелена чушка, 1 морков, 2 супени...
11 хранителни грешки Избягвайте тези 11 заблуди и ще спестите време, енергия и много нерви....

Реклама