Здравословната диета за намаляване на подкожните Ви мазнини е Ниско-Ниско-Въглехидратната Диета Въглехидратната Диета (Low Carbohydrate Diet) със сериозно присъствие на мазнини, предимно животински. За да води до намаляване на теглото Ви, тази както и всяка друга диета, е нужно да поддържате отрицателен калориен баланс, да изразходвате повече отколкото ядете.

Релефът зависи от количеството на подкожните мазнини. Когато те са малък процент това прави възможно ясното очертаване на мускулите, сухожилията, ставите и костите.
За увеличаване на релефа може да работите в три посоки.Първата е да намалявате процента на подкожните мазнини, да повишавате тонуса на мускулите и да увеличите обема на мускулите.
От тези възможности ключова е понижаването на мазнините, защото колкото и стегнати и големи мускули да имате, ако те са прикрити от слоя подкожни мазнини, то релефът е малък.

Още по-важно е, че натрупаните излишни мазнини пречат на правилното функциониране на целия Ви организъм и след време може да доведат до сериозни забoлявания. Мускулният тонус, или постоянно стегнатите мускули, представлява напрежение останало в тях като следствие на голямо мускулно съкращение, вдигане на много тежко, в продължение на много тренировки. Мускулите с висок тонус опъват кожата, прибират корема, повдигат дупето. Освен това те горят повече енергия и следователно Ви помагат при сваляне на мазнините. За разлика от тонизираните, мускулите с голям обем търпят критика от здравословна и дълголетна гледна точка. Науката и практиката са доказали, че по-дребните хора и тези с по-малки мускули живеят по-дълго. Тоест, между това да приличате на Фред Флинтстоун или Арнолд Шварценегер е по-добре да изберете Арнолд, а между Арнолд или Брус Лии е по-добре да изберете Брус. Повишаването на мускулния тонус се постига чрез голямо мускулно напрежение. Това може да става като тренирате с тежести от 70 до 100% от максимума Ви. За да увеличите мускулния Ви обем и маса използвайте Миофибриларната Хипертрофия (Myofibrillar Hypertrophy). Така мускулите ще станат големи, плътни и силни. Това се постига чрез трениране с тежести от 70 до 80% от максимума Ви. Всяка тренировка правете от 10 до 20 серии от по 4-5 повторения във всяка, а почивките между сериите да не са по-дълги от минута и половина.

 
Защо алкохола ви прави дебели ? 1. Алкохолът кара тялото ви да произвежда повече естроген и ... ...
Правила за спазване на диета Спазването на диета,е свързано винаги с неприятното чувство на...
Нуждата от желязо Намиране на храни, съдържащи желязо и добавки с желязо са начините да...

Реклама