Странни симптоми на бременността

Бременността е странно нещо, което трябва да се преживее. Въпреки че повечето жени очакват определени - класически симптоми, нещата не винаги са такива. Гадене, повръщане, дори болки в гърба и кръста, са очаквания дискомфорт от повечето бъдещи майки.

1.Кървене от носа и задух
Носът ти е толкова далече от матката, как може това да е симптом на бременността? Но кървенето от носа и задуха могат да бъдат много чести. Лечението може да е с естествени средства като овлажнител или солена вода. Ако това не помогне, консултирайте се с Вашия лекар или акушерка за други опции.

2.Вагинално течение
Това течение е нормално и здравословно. То наподобява това, което иамте по време на овулация.

3.Безсъние
Безсънието е симптом на бремеността, точно както прекалената умореност. То може да се прояви под формата на невъзможност да се заспи или нощно бодуване. Това обикновено е нещо, което идва и си отива. Възможно е да се усети повече в първия и третия триместър.

4.Стомашно-чревен дистрес (оригване и газове)
Хормоните на бременността са виновни за този дистрес. Опитайте се да избягвате дразнещите храни и не забравяйте, просто нека всичко да излезе, защото ако го държите това може да ви причини болка.

5.Запек
Хормонте на бременността правят черата лениви и това води до запек. Упражнения, пиене на много вода и да яде храни с високо съдържание на фибри могат да бъдат много полезни в този случай. Ако това не помогне, не забравяйте да говоря с вашата акушерка или лекар за допълнителни мерки, които можете да предприемете.

Подобни статии:
 
Какво имат в предвид мъжете когато казват: 1. „Ако не ти харесва, върви си.” Той иска всъщност да ти каже: „...
Мамещ съпруг – 5 знаци на прелюбодеянието Изневерява ли ми съпругът? Сигурно сте си задавали този въпрос хиляди...
Нещата, които не трябва да правите Става въпрос за трите най – силни грешки, които карат мъжът да спре...

Реклама