Знаци, които предсказват, че няма да се ожени за вас

Макар че, някои мъже се задоволяват с това да излизат с половинките си с години, идва време когато брака е следващата логична стъпка. Въпреки това, ако твоят човек не е положително настроен към брака, то това няма да се случи. Мъжете, които не искат да се оженят проявяват тънки и фини признаци.

Избягват думата Брак
Комуникацията, вербална и невербална, винаги е добър показател за това колко добре върви една връзка. Ако му става неприятно когато дискутирате темата за брака, знайте че явно на вас като двойка не ви е дошло времето за следващата стъпка.

Той не иска да ви запознае със семейството си
Ако имате връзка с мъжа до себе си и той все още не ви е представил на родителите си означава само едно – няма сериозни намерения към вас или най – малкото не иска да се жените. Така му е добре както сте сега не иска това да се променя в никаква насока. Ако това ви устройва и вас – добре, но ако не време е да си поговорите и да решите как ще продължите.

Връзката е емоционално нестабилна
Една емоционално нестабилна връзка може да бъде силен индикатор за това, че не ви е врем за брак, а време за раздяла, защото така се натоварвате взаимно. Ако мъжът ви е грижовен и мил един, два дни, а след това груб, отнесен и раздразнителен – не е готов да поеме такъв ангажимент като брака.

Не се интересува от вашето семейство и приятели
Един човек, който има намерения да сключи брак с вас винаги би се интересувал от вашето обкръжение и по специално да спечели симпатиите на семейството и приятелите ви. Ако той не се интересува от това не се интересува и от брака.

 
"Далече от очите далече от сърцето” Далеч от очите не означава далеч от сърцето Тази стара поговорка "...
15 неща, които никога не сте знаели за любовта Луди от любов Да, научно е доказано, че събитията, които се случват в...
5 навика на щастливите хора Щастливите хора не се оставят на рутината да ги смачка Те правят...

Реклама