Знаци, които предсказват, че няма да се ожени за вас

Макар че, някои мъже се задоволяват с това да излизат с половинките си с години, идва време когато брака е следващата логична стъпка. Въпреки това, ако твоят човек не е положително настроен към брака, то това няма да се случи. Мъжете, които не искат да се оженят проявяват тънки и фини признаци.

Избягват думата Брак
Комуникацията, вербална и невербална, винаги е добър показател за това колко добре върви една връзка. Ако му става неприятно когато дискутирате темата за брака, знайте че явно на вас като двойка не ви е дошло времето за следващата стъпка.

Той не иска да ви запознае със семейството си
Ако имате връзка с мъжа до себе си и той все още не ви е представил на родителите си означава само едно – няма сериозни намерения към вас или най – малкото не иска да се жените. Така му е добре както сте сега не иска това да се променя в никаква насока. Ако това ви устройва и вас – добре, но ако не време е да си поговорите и да решите как ще продължите.

Връзката е емоционално нестабилна
Една емоционално нестабилна връзка може да бъде силен индикатор за това, че не ви е врем за брак, а време за раздяла, защото така се натоварвате взаимно. Ако мъжът ви е грижовен и мил един, два дни, а след това груб, отнесен и раздразнителен – не е готов да поеме такъв ангажимент като брака.

Не се интересува от вашето семейство и приятели
Един човек, който има намерения да сключи брак с вас винаги би се интересувал от вашето обкръжение и по специално да спечели симпатиите на семейството и приятелите ви. Ако той не се интересува от това не се интересува и от брака.

 
Защо мъжете не ми звънят Срещнали сте подходящото момче, смели сте се заедно, забавлявали сте...
10 признака, че се държиш по – гадно, отколкото си мислиш 1. Съседите ти не смеят да те заговорят. 2. Голяма част от бившите ти...
Грешки, които правите в една връзка Всяка връзка се нуждае от време, търпение и усилия. Въпреки това почти...

Реклама