Върнете усмивката на лицето му

За да върнете усмивката му не е нужно специална церемония за целта, която да я планирате седмица по – рано.
Има малки жестове и думи, които са секунда биха го разтопили и развеселили, колкото и зле да се чувства.

  • Напишете малка бележка и я сложете в джоба, чантата или в дневникът му, така, че да я открие през деня, когато е на работа. Нещо от рода: „Не мога да дочакам да те видя чак довечеря, любовнико!”. Забавлявайте се с това. В какъвто и момент да намери бележката ви за него все ще е изненада и при всички положения ще се усмихне.
  • Изпратете му поредица от съобщения, в които да описвате какво ви харесва в спалнята или какво бихте искали вие да му направите вечерта.
  • Включете камерата на телефона си и си направете палави снимки. Изпратете му ги, даже и да ви е виждал така, повярвайте ми, ще е огромна изненада за него и няма как да не се усмихне.
  • Напишете му следното нещо: "10 неща, които ме накараха да се влюбя в теб" и "10 неща, които ме вбесяват у теб" и му ги изпратете по електронната поща.
  • Изберете такава част от деня, за която сте сигурни, че вашето момче е свободно и му оставете "горещо гласово съобщение". Бъдете сигурна, че той ще се усмихне щастливо.
  • Когато се прибере в къщи му оставете малки бележки с които да го напътствате къде да ви открие, а вие естествено ще сте във ваната, в която ще се присъедини и той.
 
Как да останете влюбени за цяла година Влюбените хора гледат света през розови очила, те са винаги усмихнати,...
Упражнения по време на бременност Упражненията по време на бременност предпазват детето от проблеми с...
Защо мъжете изневеряват От Анелия Димитрова Много от семейните жени се чудят защо мъжете им...

Реклама