Върнете усмивката на лицето му

За да върнете усмивката му не е нужно специална церемония за целта, която да я планирате седмица по – рано.
Има малки жестове и думи, които са секунда биха го разтопили и развеселили, колкото и зле да се чувства.

  • Напишете малка бележка и я сложете в джоба, чантата или в дневникът му, така, че да я открие през деня, когато е на работа. Нещо от рода: „Не мога да дочакам да те видя чак довечеря, любовнико!”. Забавлявайте се с това. В какъвто и момент да намери бележката ви за него все ще е изненада и при всички положения ще се усмихне.
  • Изпратете му поредица от съобщения, в които да описвате какво ви харесва в спалнята или какво бихте искали вие да му направите вечерта.
  • Включете камерата на телефона си и си направете палави снимки. Изпратете му ги, даже и да ви е виждал така, повярвайте ми, ще е огромна изненада за него и няма как да не се усмихне.
  • Напишете му следното нещо: "10 неща, които ме накараха да се влюбя в теб" и "10 неща, които ме вбесяват у теб" и му ги изпратете по електронната поща.
  • Изберете такава част от деня, за която сте сигурни, че вашето момче е свободно и му оставете "горещо гласово съобщение". Бъдете сигурна, че той ще се усмихне щастливо.
  • Когато се прибере в къщи му оставете малки бележки с които да го напътствате къде да ви открие, а вие естествено ще сте във ваната, в която ще се присъедини и той.
 
„Най – случайните” актове на страст Няма такова нещо като скучна връзка - това е, стига да сте готови да...
Опровергаха здравословната сила на зърнените закуски Ако смятате, че зърнените закуски са най-здравословният начин за ...
10 трика да го откажеш от брак 1. Качваш 20 килограма, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като...

Реклама