Как да го накарате да ви иска по - силно

Някога чудели ли сте се как да накарате един мъж да ви преследва или да ви иска силно? Понякога, единственият начин да се случи това е да играете грубо и твърдо спрямо чувства му – просто да се правите, че не ги забелязвате.
Следвайте  нашите указания по – долу:

Не изпращайте отговор, след като сте получили съобщение от него
Да го карате да си мисли, че сте чакали само да ви се обади и сте гледали мобилният си телефон през целият ден. Нека чака той вашият отговор.  

Не бъдете прекалено достъпна за него, без значение колко много го искате
Ако винаги откликвате на всички негови искания и винаги сте съгласни с прищевките му, така ще му покажете, че вие съществувате само заради него.

Не показвайте, че сте развълнувана когато той е около вас
Скрийте извън габаритната си усмивка, когато той е около вас. Бъдете дискретна в чувствата си и му покажете, че вашият свят не се върти около него.

Не му се обаждайте твърде често
Това е знак, че го ревнувате, което веднага ще се интерпретира от негова страна като нещо в негова полза. Веднъж или два на ден е добре и то само ако имате нещо да му казвате или питате, винаги трябва да има причина. И още един съвет не му вдигайте всеки път когато ви звъни, оставете го да се почуди, защо е така.

Как да го накарате да ви иска по - силно

Не показвайте признаци на ревност
Бъдете дискретни и не показвайте ревността си. Тя може да ви изиграе лоша шега. Ще имате доста конфликти, а и да не говорим за мелодраматичните моменти с твоя човек!

Не се разкривайте на 100% пред него
Оставете го той да  разкрие що за личност сте. Ако се разкриете напълно, то вие сте в негови ръце и вече не сте загадка, а когато мъж разкрие мистерията изчезва и интересът.

Отдръпнете се когато той е решил да ви целуне
Точно когато той е решил да сложи началото на интимните ви отношения ви е го спрете. Това допълнително ще повиши неговото желание да е с вас.

Опитайте се да използвате тази тактика и в спалнята.

 
3 неща, които никога не трябва да правите пред мъжа Има някои неща, които трябва да си останат тайна за мъжете и да са...
Нещата, които не трябва да правите Става въпрос за трите най – силни грешки, които карат мъжът да спре...
Как да си върнете мъжа в четири стъпки Лесно е да скъсаш с някого, но е трудно да си го върнеш. Има моменти,...

Реклама