Шестте най – големи грешки на жените в срещите

Ходят на твърде много непродуктивни срещи
Отделят от времето и вниманието си твърде много емоция, за да излизат на еднократни срещи със загубеняци. И лошото в този случай е, че те искат всичко да стане сега. Понякога е по – добре една качествена среща в годината, отколкото 100 лоши такива.

Излизат с приятелките си, с надеждата да се срещнат с някои мъж
Е, няма да стане. Когато мъж види красиво моми че, което е с приятелката си, той я възприема като недостъпна. Той се плашат веднага. Приятелката й е като бодигард за него. Никога няма да я покани на среща докато дружката й стои и с интерес следи  това, което той ще каже.

Мислят си, че мъжът ще ги хареса задължително ако ги опознае
При жените това е така, трябва им време, за да харесат истински мъжът. Докато мъжете винаги знаят от първият път – нещо като нюх – дали тази жена става или не.

Шестте най – големи грешки на жените в срещите Прекалено споделят на първата среща

Жените са огън в приказките – два коктейла и само й дайте сцена за изява. Един непознат мъж ще научи за целият й животът в рамките на 1 час.
Мъжете бягат от това да са слушатели за терзанията и хвалбите на една жена. Всичко което искат е да си прекарат добре без приказки.

Забравят за маниерите си
Забравят когато говорят с  мъж да го гледате в очите, а все едно са на тенис корта – всичко каквото казват го показват и с жестове. Това не е поведение на една дама. И с колкото и голям простак да са на среща, ще го отблъснат.

 
Съвети при срещи с разведени момчета Искате да знаете как да се държите и какво да казвате когато излизате...
Как да накараш някои да се влюби във теб Как да накараш някои да се влюби във вас – 3 разтърсващи съвета, които...
Ектопична бременност - “извънматочна бременност” Ектопична бременност ( ЕБ ) е налице когато оплодената яйцеклетка се...

Реклама