Шестте най – големи грешки на жените в срещите

Ходят на твърде много непродуктивни срещи
Отделят от времето и вниманието си твърде много емоция, за да излизат на еднократни срещи със загубеняци. И лошото в този случай е, че те искат всичко да стане сега. Понякога е по – добре една качествена среща в годината, отколкото 100 лоши такива.

Излизат с приятелките си, с надеждата да се срещнат с някои мъж
Е, няма да стане. Когато мъж види красиво моми че, което е с приятелката си, той я възприема като недостъпна. Той се плашат веднага. Приятелката й е като бодигард за него. Никога няма да я покани на среща докато дружката й стои и с интерес следи  това, което той ще каже.

Мислят си, че мъжът ще ги хареса задължително ако ги опознае
При жените това е така, трябва им време, за да харесат истински мъжът. Докато мъжете винаги знаят от първият път – нещо като нюх – дали тази жена става или не.

Шестте най – големи грешки на жените в срещите Прекалено споделят на първата среща

Жените са огън в приказките – два коктейла и само й дайте сцена за изява. Един непознат мъж ще научи за целият й животът в рамките на 1 час.
Мъжете бягат от това да са слушатели за терзанията и хвалбите на една жена. Всичко което искат е да си прекарат добре без приказки.

Забравят за маниерите си
Забравят когато говорят с  мъж да го гледате в очите, а все едно са на тенис корта – всичко каквото казват го показват и с жестове. Това не е поведение на една дама. И с колкото и голям простак да са на среща, ще го отблъснат.

 
Какво казват, а какво в същност мислят '' ДЪЛГО Е ЗА ОБЯСНЯВАНЕ " т.е.  "Не знам как работи."...
5 забавни причини, защо сте необвързана „ Защо не сте се омъжили още?”, след като чуете този въпрос правите...
Най - полезните витамини ( мултивитамини )за жени Витамините и нуждата от тях зависят от възрастта, активността и...

Реклама