Шестте най – големи грешки на жените в срещите

Ходят на твърде много непродуктивни срещи
Отделят от времето и вниманието си твърде много емоция, за да излизат на еднократни срещи със загубеняци. И лошото в този случай е, че те искат всичко да стане сега. Понякога е по – добре една качествена среща в годината, отколкото 100 лоши такива.

Излизат с приятелките си, с надеждата да се срещнат с някои мъж
Е, няма да стане. Когато мъж види красиво моми че, което е с приятелката си, той я възприема като недостъпна. Той се плашат веднага. Приятелката й е като бодигард за него. Никога няма да я покани на среща докато дружката й стои и с интерес следи  това, което той ще каже.

Мислят си, че мъжът ще ги хареса задължително ако ги опознае
При жените това е така, трябва им време, за да харесат истински мъжът. Докато мъжете винаги знаят от първият път – нещо като нюх – дали тази жена става или не.

Шестте най – големи грешки на жените в срещите Прекалено споделят на първата среща

Жените са огън в приказките – два коктейла и само й дайте сцена за изява. Един непознат мъж ще научи за целият й животът в рамките на 1 час.
Мъжете бягат от това да са слушатели за терзанията и хвалбите на една жена. Всичко което искат е да си прекарат добре без приказки.

Забравят за маниерите си
Забравят когато говорят с  мъж да го гледате в очите, а все едно са на тенис корта – всичко каквото казват го показват и с жестове. Това не е поведение на една дама. И с колкото и голям простак да са на среща, ще го отблъснат.

 
Грижа за гърдите преди кърмене Трябва дa спазвате определени правила както за да се улесни сукането,...
Любов по рецепта? Изследователи установиха, че хормонът допамин сближава хората, а...
Проблем при зачатие - антифосфолипиден синдром Една от причините за усложненията, възникващи в ранните етапи на...

Реклама