Защо мъжете не звънят

Срещнали сте подходящото момче, смели сте се заедно, забавлявали сте се и наистина ви е били хубаво заедно. Той ви е поискал телефонният номер и сте се разделили.
Сега ви е останало само да чакате да ви звънне.
Проверявате си телефона на всеки един час и чакате... задавате си въпроса "Защо не ми звъни?" , "Да не би да е заради нещо, което съм казала?".
Всъщност мъжете не звънят поради различни причини, повечето от които имат повече общо с тях, отколкото с вас.
Главните от тях са:

Причина 1
Помислете за възможността, че той никога не е мислел да ви се обади. Много мъже просто се наслаждават на флирта и колекционират телефонни номера на момичета, които им покачват егото.

Причина 2
Помислете за възможността, че той просто е поискал номерът ви от учтивост. Много често мъжете искат да приключат флирта с една жена положително и тогава идва ред на телефонният й номер.

Причина 3
Помислете за възможността, че той иска вие да му се обадите първа. Много мъже ги е страх от това жените да не ги помислят за крайно нуждаещи се като им звънна първи.
Ако имате номерът му просто му звъннете и го опознайте по – добре.

Защо мъжете не звънят

Причина 4
Помислете за възможността, че той просто е загубил някак си телефонният ви номер. Вярвате или не, случват се такива неща.

Причина 5
Помислете за възможността, че той просто не иска да се задълбочава с която и е да е жена. Само едно хубаво прекарано време му стига.

Причина 6
Помислете за възможността, че той просто е бил неочаквано зает или болен.
Има неща, които трябва да се свършат преди удоволствието.

Причина 7
Или просто не е заинтересован от вас, поради причината, че обвързан с друга и този флирт с вас е бил просто да си припомни добрите стари ергенски времена.

 
Маточна тръба Чифтен орган от тръбест тип. По нея зрялата яйцеклетка, освободена при...
Съвети за срамежливи момичета Вие сте срамежлива а имате среща довечера. Как ще протече тя зависи от...
20 неща, които обичате в любимият си Тази статия е извадка от направено запитване измежду 120 момичета от...

Реклама