Как да си върнете мъжа в четири стъпки

Лесно е да скъсаш с някого, но е трудно да си го върнеш. Има моменти, когато  сме склонни да бъдем пометени от нашите емоции, само за да разберем, че накрая ще съжаляваме за това. Вземете за пример мия и след ден два вече мислите как да си го върнете.
Ако искате да го имате пак, вие трябва да помните, че по пътя към помирението никога няма да ви е лесно и трябва да минете през доста саможертви и предизвикателства успешно.
За да си върнете любимия трябва да направите следното:

Бъдете това, което той иска да бъдете
Кое ваше отношение и действие той най- много харесва? Ами, това е отговорът. Правете неща, за които знаете, че той харесва да казвате и правите.  Той ще хареса вашият кураж за това, че не сте емоционално съсипана и това да ви кара да правите отчаяни неща само, за да си го върнете.

Как да си върнете мъжа в четири стъпки

Научете си урока първо
Запомнете, че винаги има два пътя. Една връзка, но двама души. Колкото и да се обичат те са личности – единият обича да излиза с приятели, другият да си стои в къщи и така. Няма как, няма два еднакви характера и идентични вкусове. Затова от векове се говори за компромиси в една връзка. Не можеш да забраняваш на някого да прави това, което му харесва. Всъщност само да се опитате и той си е отишъл, защото никой не обича да му поставят ултиматуми.
Затова първо трябва да си научите вашият урок, за това къде бъркате и как да не се случва отново и чак тогава да мислите как да си го върнете.

Използвайте хубавите ви моменти заедно като оръжие
Това ще го накара да се замисли колко всъщност това му липса и да изпита желанието отново да е с вас. Понякога това е първата крачка към това да опитате отново.

Говорете с него
Говорете с него за раздялата ви и колко съжалявате за това. Кажете му, че сега след като сте разделени сте осъзнали колко много имате нужда от него, за да сте щастливи, че ви липсва страшно много и го обичате.
Просто бъдете честни и искрени с него, това е. Мъжете  също жадуват за честност и чувство на необходимост, затова ще го оценят, ако не друго.

 
Какво кара мъжете да се влюбят Какво кара един мъж да се влюби? След като изключим неоспоримите...
Кога е време да продължите напред…сама Има няколко признаци в една връзка, които ви подсказват, че е време да...
Нека те хареса 1. Не се опитвай да го завлечеш в къщи Гадно е да сте излезли голяма...

Реклама