Как да си върнете мъжа в четири стъпки

Лесно е да скъсаш с някого, но е трудно да си го върнеш. Има моменти, когато  сме склонни да бъдем пометени от нашите емоции, само за да разберем, че накрая ще съжаляваме за това. Вземете за пример мия и след ден два вече мислите как да си го върнете.
Ако искате да го имате пак, вие трябва да помните, че по пътя към помирението никога няма да ви е лесно и трябва да минете през доста саможертви и предизвикателства успешно.
За да си върнете любимия трябва да направите следното:

Бъдете това, което той иска да бъдете
Кое ваше отношение и действие той най- много харесва? Ами, това е отговорът. Правете неща, за които знаете, че той харесва да казвате и правите.  Той ще хареса вашият кураж за това, че не сте емоционално съсипана и това да ви кара да правите отчаяни неща само, за да си го върнете.

Как да си върнете мъжа в четири стъпки

Научете си урока първо
Запомнете, че винаги има два пътя. Една връзка, но двама души. Колкото и да се обичат те са личности – единият обича да излиза с приятели, другият да си стои в къщи и така. Няма как, няма два еднакви характера и идентични вкусове. Затова от векове се говори за компромиси в една връзка. Не можеш да забраняваш на някого да прави това, което му харесва. Всъщност само да се опитате и той си е отишъл, защото никой не обича да му поставят ултиматуми.
Затова първо трябва да си научите вашият урок, за това къде бъркате и как да не се случва отново и чак тогава да мислите как да си го върнете.

Използвайте хубавите ви моменти заедно като оръжие
Това ще го накара да се замисли колко всъщност това му липса и да изпита желанието отново да е с вас. Понякога това е първата крачка към това да опитате отново.

Говорете с него
Говорете с него за раздялата ви и колко съжалявате за това. Кажете му, че сега след като сте разделени сте осъзнали колко много имате нужда от него, за да сте щастливи, че ви липсва страшно много и го обичате.
Просто бъдете честни и искрени с него, това е. Мъжете  също жадуват за честност и чувство на необходимост, затова ще го оценят, ако не друго.

 
30 знака, че ви харесва 1. Тръгва си по рано от парти, за да ви изпрати на семейно пътуване. 2....
Чужд генетичен материал Въвеждането на чужд генетичен материал във вид на сперма в половите...
20 – те „защо” на нещата, които правят мъжете и са загадка за жените 1. Защо трябва да са по-по-най във всичко? 2. Защо мразят да ходят на...

Реклама