Защо мъжете изневеряват От Анелия Димитрова

Много от семейните жени се чудят защо мъжете им изневеряват. Нали са сключили договор пред света, че ще бъдат вечно с тях – в добро и в лошо, в здраве и в болест, докато смъртта ги раздели – а не се получава така в крайна сметка.
Защо съпрузите изневеряват съпругите си? Какви са причините, които ги подтикват да мамят?

Причина 1
Липса на любов в брака
Това е една от големите причина един мъж да търси чужди ласки извън брачното ложе.

Ако една жена прекарва времето си с приятелите си и не отделя време за съпруга си тогава любовта и вниманието малко по – малко изчезват. А човекът е устроен така, че на него му трябва непрекъснато любов. Много жени забързани в живота – кариера, деца - забравят, че мъжът им е там и той има нужда от тях, а те го приемат като даденост.

Защо мъжете изневеряват

Причина 2
Липса на интимни взаимоотношения
Това е друга причина, поради която мъжете изневеряват на съпругите си. Няма как този тип взаимоотношения е важен, благодарение на него света съществува. Той е биологична нужда. Когато съпругата не дава тези нужди, съпругът си ги взема от друго място – по силно е от него, това е нагон, който трябва да бъде задоволен.

Причина 3
Съпругата е изневерила първа
Третата причина, поради която женените мъже изневеряват на жените си е, защото те са им изневери първи, като че ли това е оправдание за действията им.  За мъжете това е основателна причина да си го върнат на жените по същият начин. Без да се замислят, че това си е игра на котка и мишка, която няма да свърши добре нито за котката, нито за мишката.

Причина 4
Взаимоотношенията са в застой
Когато една двойка е заедно от известно време връзката може да стане стара и застояла. Няма развитие, няма разнообразие, всеки ден е като предходният. И така, мъжът иска да се случи нещо в скучният му живот, в който от отдавана не се случвало нищо. Излиза, за да изневери и да го разнообрази. 

Защо мъжете изневеряват

Причина 5
Постоянното заяждане по между си
Все за нещо си намират да се заядат, скарат и т.н. Мъжът изневерява, защото иска жена, която да мълчи и да се чувства добре и спокоен в компанията й.

Причина 6
Липса на общуване
Случвало ли ви се е да сте с някой, а всъщност да сте съвсем сами? Знаете какво имам предвид. Женените мъже, които имат проблеми в общуването с жените си често поглеждат към чуждите жени, за да запълнят тази пукнатина.

Причина 7
Не са способни да спрат да изневеряват
Някои мъже изневеряват само, заради самата изневяра – заради тръпката, пристрастени са към нея. На тях може да им харесва да са семейни, но всяка "новост" го привлича неконтролируемо.

 
Как да му кажете, че го обичате – 8 начина, които да следвате Има една сигурна истина за любовта и тя е, че  няма как да накарате...
15 неща, на които жените обръщат голямо внимание 1.Обувки с високи токчета Те изглеждат елегантни и колкото са по –...
3 детективски метода, които ще ви покажат дали ви мами Тук става дума за технология, която ще ви помогне безотказно в това...

Реклама