Защо мъжете изневеряват От Анелия Димитрова

Много от семейните жени се чудят защо мъжете им изневеряват. Нали са сключили договор пред света, че ще бъдат вечно с тях – в добро и в лошо, в здраве и в болест, докато смъртта ги раздели – а не се получава така в крайна сметка.
Защо съпрузите изневеряват съпругите си? Какви са причините, които ги подтикват да мамят?

Причина 1
Липса на любов в брака
Това е една от големите причина един мъж да търси чужди ласки извън брачното ложе.

Ако една жена прекарва времето си с приятелите си и не отделя време за съпруга си тогава любовта и вниманието малко по – малко изчезват. А човекът е устроен така, че на него му трябва непрекъснато любов. Много жени забързани в живота – кариера, деца - забравят, че мъжът им е там и той има нужда от тях, а те го приемат като даденост.

Защо мъжете изневеряват

Причина 2
Липса на интимни взаимоотношения
Това е друга причина, поради която мъжете изневеряват на съпругите си. Няма как този тип взаимоотношения е важен, благодарение на него света съществува. Той е биологична нужда. Когато съпругата не дава тези нужди, съпругът си ги взема от друго място – по силно е от него, това е нагон, който трябва да бъде задоволен.

Причина 3
Съпругата е изневерила първа
Третата причина, поради която женените мъже изневеряват на жените си е, защото те са им изневери първи, като че ли това е оправдание за действията им.  За мъжете това е основателна причина да си го върнат на жените по същият начин. Без да се замислят, че това си е игра на котка и мишка, която няма да свърши добре нито за котката, нито за мишката.

Причина 4
Взаимоотношенията са в застой
Когато една двойка е заедно от известно време връзката може да стане стара и застояла. Няма развитие, няма разнообразие, всеки ден е като предходният. И така, мъжът иска да се случи нещо в скучният му живот, в който от отдавана не се случвало нищо. Излиза, за да изневери и да го разнообрази. 

Защо мъжете изневеряват

Причина 5
Постоянното заяждане по между си
Все за нещо си намират да се заядат, скарат и т.н. Мъжът изневерява, защото иска жена, която да мълчи и да се чувства добре и спокоен в компанията й.

Причина 6
Липса на общуване
Случвало ли ви се е да сте с някой, а всъщност да сте съвсем сами? Знаете какво имам предвид. Женените мъже, които имат проблеми в общуването с жените си често поглеждат към чуждите жени, за да запълнят тази пукнатина.

Причина 7
Не са способни да спрат да изневеряват
Някои мъже изневеряват само, заради самата изневяра – заради тръпката, пристрастени са към нея. На тях може да им харесва да са семейни, но всяка "новост" го привлича неконтролируемо.

 
Няколко забавни факти за мъжете, които не знаят жените 1. Мъжете обичат да готвят дървени въглища заради огъня. Всяко нещо,...
15 неща, които никога не сте знаели за любовта Луди от любов Да, научно е доказано, че събитията, които се случват в...
6 неща, които жените не знаят за мъжете Страдат от подюрганен комплекс Мъжете често са командирите в леглото,...

Реклама