Седем неща, които мъжете харесват в женитеОпозициите се привличат. Мъжете са като жените – генетично еднаква раса. И после идва привличането. И така те се влюбват. А останалото е история.
Но, въпреки това има някои конкретни неща, които мъжете харесват в жените и те могат да предизвикат фаталното привличане.

Когато сте естествени
Мъжете забелязват когато жената е без грим и пак е красива. Вярвайте или не мъжете предпочитат естествената красота.

Когато показвате самоувереност
Ако сте срамежлива това няма да ви отвори никакви врати. Мъжете харесват самоуверени жени, жени които знаят способностите си и отстояват своето.

Когато не хленчат прекалено много
Мъжете мразят женското хленчене. Това ги дразни. Оплакват се от това, оплакват се от онова, и т.н. Затова те веднага забелязват жена, която не се оплаква от никой и от нищо.

Седем неща, които мъжете харесват в жените

Когато сте „За” за всичко
Мъжете харесват диви жени, жени които обичат приключенията и живеят за тръпката. Такива, които имат кураж да изживеят някоя опасност.

Когато покажете, че сте независима
За мъжете една жена да е независима означава тя да е точно за тях. Мъжете са силно привлечени от силни и независими жени, за които не трябва да им показват, казват или да ги дундуркат цял живот.

Когато се смеете
Няма никакъв смисъл в това една жена да е намръщена по време на среща. Мъжете обичат весели жени, жени които са постоянно усмихнати и забавни. На едни мъж му трябва такава жена, жена която не го натоварва психически, а точно обратното.

Когато сте щастлива, че сте с него
Това е един от начините, чрез който той вижда, че искате да сте с него и това ви прави щастлива. Това го кара да се чувства желан, а която жена го накара да се почувства така, то тя за него е неустоима и желана.

 
Бъди афродизиак за него 1. Лицето му Наблюдавай го как се бръсне – стани част от този ритуал:...
Знаци, които ви показват, че той ви харесва Вече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не....
Кървене при ранна бременност Кои са причините за това? При наличие на остъро или подостъро...

Реклама