Как да останете влюбени за цяла година

Влюбените хора гледат света през розови очила, те са винаги усмихнати, весели и нищо не може да им помрачи настроението. Всички знаем, че влюбването е временно явление и рано или късно то се трансформира в любов, привързаност, които са по – улегнали чувства. При тях няма искри, огън и трепет. Всички ние искаме да останем влюбени за по – дълго време. Това е възможно. Ето и нашите съвети:

Красота
Всички сте забелязали колко красиви са всички булки. Това идва от факта, че са влюбени – усмивките, блясъка в очите им – те сияят. Вие не трябва незабавно да се ожените, за да сте красиви. Просто да си влюбен, значи да си красив.

Влюбете се
Няма нищо несравнимо с виенето на свят, губенето на равновесие и особеното гъделичкане под лъжичката, когато видиш любимият човек. Това е чудесно нещо, което те държи вдъхновен да правиш всичко – да живееш.

Как да останете влюбени за цяла годинаТърсете красотата в малките неща
Хората, които са влюбени са склонни да забелязват малките детайли на нещата, които правят живота грандиозен. Залезите станат по-ярки, всичко е с по-добър вкус. И влюбеният носи цялата доброта на света.       

Яжте шоколад
Какво се случва, когато се влюбени? Дланите започват да се потят, коленете омекват, сърцето трепти и изпитвате необяснимо чувство на нервност и едновремено с това сте безкрайно щастлив. Това тайнствено нестабилно усещане е причинено от любовта, а химически тя е известна като фенил етиламин, който се намира и в шоколада. Шоколадът вдига и допаминовите нива, което повишава производството на окситоцин – хормонът на щастието.

Упражнения
Упражненията създават ендорфини. Ендорфините те правят щастлив.

 
Употреба на лекарства по време на бременност Установено е, че по време на бременност плацентата има избирателна...
Разгадайте мъжката психика Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което...
Защо мъжете ги е страх от женитбата? Мъжете винаги са имали негативно мнение за сватбите и обвързването за...

Новини

Реклама