Как да останете влюбени за цяла година

Влюбените хора гледат света през розови очила, те са винаги усмихнати, весели и нищо не може да им помрачи настроението. Всички знаем, че влюбването е временно явление и рано или късно то се трансформира в любов, привързаност, които са по – улегнали чувства. При тях няма искри, огън и трепет. Всички ние искаме да останем влюбени за по – дълго време. Това е възможно. Ето и нашите съвети:

Красота
Всички сте забелязали колко красиви са всички булки. Това идва от факта, че са влюбени – усмивките, блясъка в очите им – те сияят. Вие не трябва незабавно да се ожените, за да сте красиви. Просто да си влюбен, значи да си красив.

Влюбете се
Няма нищо несравнимо с виенето на свят, губенето на равновесие и особеното гъделичкане под лъжичката, когато видиш любимият човек. Това е чудесно нещо, което те държи вдъхновен да правиш всичко – да живееш.

Как да останете влюбени за цяла годинаТърсете красотата в малките неща
Хората, които са влюбени са склонни да забелязват малките детайли на нещата, които правят живота грандиозен. Залезите станат по-ярки, всичко е с по-добър вкус. И влюбеният носи цялата доброта на света.       

Яжте шоколад
Какво се случва, когато се влюбени? Дланите започват да се потят, коленете омекват, сърцето трепти и изпитвате необяснимо чувство на нервност и едновремено с това сте безкрайно щастлив. Това тайнствено нестабилно усещане е причинено от любовта, а химически тя е известна като фенил етиламин, който се намира и в шоколада. Шоколадът вдига и допаминовите нива, което повишава производството на окситоцин – хормонът на щастието.

Упражнения
Упражненията създават ендорфини. Ендорфините те правят щастлив.

 
Разгадайте мъжката психика Разгадайте мъжката психика – научете се как да бъдете това, от което...
Какво казват, а какво в същност мислят '' ДЪЛГО Е ЗА ОБЯСНЯВАНЕ " т.е.  "Не знам как работи."...
Съвети при срещи с разведени момчета Искате да знаете как да се държите и какво да казвате когато излизате...

Реклама