Мръсни трикове и номера при развод

Играе ли съпругът ви нечестно? Ето ви пет от най – честите номера, които можете да ги отстраните незабавно:

Неверни твърдения
Фалшиви твърдения за брака или детско насилие могат да имат трагични последици за изхода на бракоразводното дело. Никой не иска да се откаже от попечителството на децата си, и подсилва желанието си с такива лъжи, за да спечели каквото иска. Това си е лъжесвидетелство и се носи съдебна отговорност.

Най-добрият начин да се избегне този мръсен трик е да имате добри отношения с децата си, така, че вашият съпруг да не може да им въздейства. Също така трябва да сте им осигурили спокойна семейна и приятелска среда, в която те се чувстват добре. Така те няма и да си помислят да подкрепят лъжливите твърдения на съпруга ви.

Скриване на доход
Тъй като детската издръжка зависи изцяло от доходите, страната, която ще я плаща в малка или  голяма степен минимизира своите собствени приходи на книги, така, че потърпевшата страна да изглежда доста по заможна.
Много пъти, този въпрос може да се изясни с помощта на следователи.
За да се избегнете тази ситуация наемете си счетоводител, които да записва черно на бяло доходите ви. И този документ го представете в съда.  

Мръсни трикове и номера при разводКриейки активи
Както се крие доход, така може да се скрие и актив. Най-добрият начин да се избегне този мръсен трик е да се проучат размерите на активите на съпруга ви преди развода да е започнал.

Пилеене на семейна собственост
Лекомисленото харчене на семейни имуществени пари се нарича „ Разточителство на семейното имущество”. И съпругът ви може да бъде подведен под отговорност заради това ако:
- Харчи пари за цели, които не са свързани с брака ви.

- Времето на харчене е близо до развода.

- Разточителството е прекомерно.

- Съпругът планира да скриете, разруши или отклони даден актив.

Някои общи примери за хабене на семейни имуществени пари включват:

- Подаръци за любовницата.

- Подаръци за роднините на съпруга.

- Хазарт.

- Загуби в рискован бизнес.

Мръсни трикове и номера при развод Най-добрият начин да се справите с този мръсен трик е да прехвърлите половината от брачните ви пари в отделна ваша банкова сметка, както и незабавно да поискате от съда да анулира транзакциите на съпруга ви (ако е възможно), докато не се изяснят крайните решения за неговото пилеене на семейни пари и активи.

Вкарване в дългове
И то особено дългове по кредитни карти – прехвърляне на лимита. Това може да навреди на финансите ви. Някои съпрузи дори го правят умишлено, само, за да създадат главоболия на половинката си.
За да избегнете това, не трябва да разполагате с общи сметки в кредитни карти, както и да правите редовна проверка на кредитното извлечение.

 
„Най – случайните” актове на страст Няма такова нещо като скучна връзка - това е, стига да сте готови да...
Тест показва шансовете за забременяване Учени от университета в Кардиф са разработили тест, който ...
5 неща, които той няма да признае Мъжките тайни – как ни се иска да ги узнаем, как ни се иска да видим...

Реклама