Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дни

Разбитото сърце боли. А, е още по – лошо ако все още сте влюбена в Бившият си. Тогава как можете да го преодолеете ако все още го обичате лудо? Може би си мислите, че ще загубите битката ако решите да си го върнете и, че това е загубена кауза? Всъщност не е така. Просто трябва да знаете как да го направите.
Всичко, което ви трябва е план изграден от правилните съвети и препоръки, за да бъде той успешен.

Съвет 1
Приемете раздялата ви и осъзнайте грешките си
Разберете какво е развалило отношенията ви и защо сте стигнали до раздяла.

Приемете раздялата даже и след идентифицирането на трудностите и неразбирателствата по между ви. Ако сте се карали много, помислете каква е била причината за аргументите ви.
Когато откриете причината на влошилите се отношения по между ви и в последствие раздялата ви, може да поправите нещата.

Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дниСъвет 2
Пространство и време
Ако наистина искате да се съберете заедно пак, трябва да дадете време и пространство на Бившият си, за да преосмисли нещата. Трябва да му дадете време и лично пространство, за да може той да усети вашата липса. Не му звънете или пращайте съобщения, защото така ще му досаждате.

Съвет 3
Излизайте и се забавлявайте
Да, искате да се затворите в къщи и да не излизате с дни. Но, това не е удачно решение в този момент за вашата психика. Водете активен социален начин на живот – това е част Изключително важни съвети, за да си върнете Бившият за 7 дниот плана да си го върнете. Излизайте с приятелите и семейството си. Изглеждайте добре и се забавлявайте. Ако бившият ви види, ще иска да ви заговори, защото ще му е любопитно какво е предизвикало да сте така весела и красива, а не унила и зле изглеждаща. И сериозно ще помисли да е с вас отново.

Съвет 4
Търпение
Не забравяйте, че търпението е добродетел. Това е една от най – важните препоръки, за  това как да си върнете Бившият. Даването на взаимно усамотение и пространство ще помогне и на двама ви да преосмислите, укротите и запазите чувстват си един спрямо друг.

 
15 неща, които никога не сте знаели за любовта Луди от любов Да, научно е доказано, че събитията, които се случват в...
Шестте най – големи грешки на жените в срещите Ходят на твърде много непродуктивни срещи Отделят от времето и...
Няколко забавни факти за мъжете, които не знаят жените 1. Мъжете обичат да готвят дървени въглища заради огъня. Всяко нещо,...

Реклама