Няколко важни въпроса, които трябва да зададете на гаджето си

Всеки иска да знае къде стои в една връзка искали да бъдат в една връзка. Тази статия ще ви помогне да сложите картите на масата и да разберете вашето място възможно най – бързо.

Тук са някои от въпросите, на случаен принцип, които трябва да зададете на вашият партньор:

„Какви са целите спрямо мен?”
Какво е това, което иска? Има ли го шега или за нещо сериозно? Определяне на ясни цели ще избегне всякакви по нататъшни разочарования. Това ще ви помогне да разберете, къде сте вие в неговите мисли.

„Какви са целите ти за мен в дългосрочен план?”
Можете да работите така за подобряване на отношенията ви, ако имате една обща цел за бъдещето. Какво става, ако той иска да се оженя за вас след десет години или пък иска да се установите в рамките на две години? Това са въпроси, по които трябва да говорите. Бъдете ясни от самото начало. Не се страхувайте да ги зададете. Можете да го и загубите така, но е по – добре, отколкото по-късно да сте наранена. Тествайте интересът му, зад който той стои.

„Какво е мнението ти за връзка с мен?”
Хубаво е разберете дали ви мисли за интелигентен, красив и грижовен човек. Или пък след като сте му задали въпроса да има дълга пауза и след то …”Ами… ставаш.”. все пак вие трябва да разберете дали си губите времето с този човек или си заслужава.

„Какво чувстваш към мен?”
Изяснете си чувствата, които той изпитва към вас. За да знаете етапа в който се намирате дали ще е последният или те първа започвате да сте заедно с главно „З”.

 
Тайните на щастливата жена Никой не може да бъде щастлив всеки ден и то непрекъснато. Но според...
Знаци, които ви показват, че той ви харесва Вече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не....
Мръсни трикове и номера при развод Играе ли съпругът ви нечестно? Ето ви пет от най – честите номера,...

Реклама