Съвети при срещи с разведени момчета

Искате да знаете как да се държите и какво да казвате когато излизате на среща с разведен мъж? Тук е мястото.

Независимо дали е разведен мъж или разведена жена има няколко важни неща, които трябва да прилагате, тъй като те са имали лоши преживявания в миналото.
Една жена трябва да знае как да разговаря с разведен мъж.
Не задавайте въпроси за миналото му, за бившата му съпруга. Това за него е болезнена тема, от която той дори  и юридически се е отказал.
Разбира се всяко правило има изключения. Някои разведени мъже ще искат да говорят за техните бивши и разводът им. Те ще използват това като начин да се спечелят съпричастност и да ви кажат колко са наранени.

Съвети при срещи с разведени момчетаМожете да видите примери за това в реалния живот, просто погледнете Алек Болдуин – той дори написа и книга за развода си, след като се постара да го направи възможно най – публичното нещо в медиите.
Преди дори да си и мислите да излизате с такъв мъж, първо се уверете, че той не се смята за жертвата в развода си. Защото ако е така ще слушате само неговите самосъжаления.

СЪВЕТЪТ
След като вече излизате с такъв мъж, вие трябва да му оставите лично пространство. Той  може би има деца, към които има седмични ангажименти. Има стари приятели, с които разтоварва всеки петък и т.н.  
Не се чувствайте сякаш е задължително да бъдете включена във всяка негова дейност.

Както в една връзка, особено връзка с разведени мъже, не означава, че трябва да прекарвате всеки час, всяка минута, всяка секунда от деня с него, защото това не гради никакви взаимоотношения, напротив – разваля ги.

 
"Далече от очите далече от сърцето” Далеч от очите не означава далеч от сърцето Тази стара поговорка "...
Какво искат мъжете в брака Бракът е нещо, което е ангажимент и от двете страни за неопределен...
Чужд генетичен материал Въвеждането на чужд генетичен материал във вид на сперма в половите...

Реклама