Съвети при срещи с разведени момчета

Искате да знаете как да се държите и какво да казвате когато излизате на среща с разведен мъж? Тук е мястото.

Независимо дали е разведен мъж или разведена жена има няколко важни неща, които трябва да прилагате, тъй като те са имали лоши преживявания в миналото.
Една жена трябва да знае как да разговаря с разведен мъж.
Не задавайте въпроси за миналото му, за бившата му съпруга. Това за него е болезнена тема, от която той дори  и юридически се е отказал.
Разбира се всяко правило има изключения. Някои разведени мъже ще искат да говорят за техните бивши и разводът им. Те ще използват това като начин да се спечелят съпричастност и да ви кажат колко са наранени.

Съвети при срещи с разведени момчетаМожете да видите примери за това в реалния живот, просто погледнете Алек Болдуин – той дори написа и книга за развода си, след като се постара да го направи възможно най – публичното нещо в медиите.
Преди дори да си и мислите да излизате с такъв мъж, първо се уверете, че той не се смята за жертвата в развода си. Защото ако е така ще слушате само неговите самосъжаления.

СЪВЕТЪТ
След като вече излизате с такъв мъж, вие трябва да му оставите лично пространство. Той  може би има деца, към които има седмични ангажименти. Има стари приятели, с които разтоварва всеки петък и т.н.  
Не се чувствайте сякаш е задължително да бъдете включена във всяка негова дейност.

Както в една връзка, особено връзка с разведени мъже, не означава, че трябва да прекарвате всеки час, всяка минута, всяка секунда от деня с него, защото това не гради никакви взаимоотношения, напротив – разваля ги.

 
Нещата, които не трябва да правите Става въпрос за трите най – силни грешки, които карат мъжът да спре...
Защо мъжете не ми звънят Срещнали сте подходящото момче, смели сте се заедно, забавлявали сте...
Как да оправите брака си, когато доверието го няма Няма начин да имате щастлив и дълготраен брак, ако няма доверие по...

Реклама