Етикет на срещите – какво да правите и какво не

Когато излизате с някой има няколко основни правила, които винаги трябва да се спазват.
И когато знаете какво можете и какво не можете да правите на срещи и спазвате тези правила имате по – голям шанс за втора и трета среща със избраното от вас момче.

Етикет на срещите
Бързина
Не оставяйте вашата среща да ви чака, защото сте излезли 5, 10 или 20 минути по-късно. Точността е много важна за срещите, тя е признак на уважение и показва, че искате да видите този човек.

Така, че не обвинявайте трафикът за вашето закъснение, само защото не сте го предвидили и не сте излезли 20 мин. по рано. Единственото което може да извини закъснението ви при първа среща е някои неприятен инцидент – закъснение вследствие на злополука на магистралата, като сте се обадили на момчето, за да го предупредите.

Пушенето
Въпреки, че пушенето е отвратителен навик като цяло, ако вашето момче не пуши, то вие трябва да уважите това и да не пушите докато сте с него. Даже и да му поискате разрешение да пушите, той никога няма да каже, че му пречите, но няма да му е приятно никак.

Гризане на ноктите
Никога не си яжте ноктите, особено ако сте на първа среща. Това е знак за пълна липса на увереност в себе си и показва колко сте нервна, а и да не говорим, че е естетически, визуално и хигиенично грозно за жена.

Слушането
Слушайте какво ви говори събеседникът внимателно и не забравяйте казаното от него. Това е знак на уважение.

Не ругайте
Не го правете! Даже и вашият партньор да го прави, вие не го правете. Това е грозно за жена и колкото да е отворен един мъж, той няма да хареса такъв навик у една жена.

Истината

Никога не лъжете за нещо, особено ако сте обвързана, а казвате, че не сте.
 
10 начина да провалите първата среща 1. Не изглеждайте като на ваша хубава снимка. Сложете стара снимка, на...
Защо мъжете не ми звънят Срещнали сте подходящото момче, смели сте се заедно, забавлявали сте...
Влюбени ли сте? Love is in the air...Но дали се отнася точно за вас. Понякога е трудно да...

Реклама