Най – случайните актове на страстНяма такова нещо като скучна връзка - това е, стига да сте готови да споделите взаимно нови изживявания всеки ден.
По долу сме ви предложили няколко безотказни актове на страст, които ще държат връзката ви свежа заредена с положителни емоции и много „гореща”. Всичко което трябва да направите е да опитате всяко едно от тях всеки ден в продължение на следващите три седмици. И след това време ще видите как страстта сама ще идва при вас, без дори да я каните.

Научете се на танго
Танцът на страстта. Така можете да се упражнявате в спалнята двамата или поне единият да учи другият на стъпки. Няма нищо по разгорещяващо от рязкото увеличаване на ендорфини и сладкия мирис на комбинираната ви пот. OLE!

Мийте си косата взаимно
Взаимното масажиране на скалпа и мокрите тела ще ви накарат да забравите всичко и да искате само едно: да се насладите един на друг.

Оставете си любовни бележки в джобовете
Даже и най – простото обяснение на чувствата ви в този момент, ще ви настрои с положителна емоция и с нетърпение да се видите по – скоро.

Да си казвате „мръсни” неща
Оставете му съобщение на гласовата поща. Такова съобщение с такъв тон, от което вашият човек да се изчерви.

Играйте на сляпа баба
Когато очите не виждат другите сетива се засилват – мирис, допир, слух, вкус. А когато очаквате неочакваното хормоните ви закипяват.

Обсъждайте интимните си фантазии
Без повече тайни ... Току виж сте решили да ги осъществите на момента.

Целувайте се все едно ви е последната целувка, която ще си дадете
Любовта е краткотрайна. За да я цените още повече, представете си, че всеки път, когато устните ви се докоснат може да не ви се случи отново - и тази целувка ще е като първата ви целувка: ориентировъчна, дълбока и перфектна.

 
Менопаузата и безсънието Менопаузата и трудностите със съня често вървят ръка за ръка. По време...
30 знака, че ви харесва 1. Тръгва си по рано от парти, за да ви изпрати на семейно пътуване. 2....
10 трика да го откажеш от брак 1. Качваш 20 килограма, за да му покажеш колко секси ще изглеждаш като...

Реклама