Най – случайните актове на страстНяма такова нещо като скучна връзка - това е, стига да сте готови да споделите взаимно нови изживявания всеки ден.
По долу сме ви предложили няколко безотказни актове на страст, които ще държат връзката ви свежа заредена с положителни емоции и много „гореща”. Всичко което трябва да направите е да опитате всяко едно от тях всеки ден в продължение на следващите три седмици. И след това време ще видите как страстта сама ще идва при вас, без дори да я каните.

Научете се на танго
Танцът на страстта. Така можете да се упражнявате в спалнята двамата или поне единият да учи другият на стъпки. Няма нищо по разгорещяващо от рязкото увеличаване на ендорфини и сладкия мирис на комбинираната ви пот. OLE!

Мийте си косата взаимно
Взаимното масажиране на скалпа и мокрите тела ще ви накарат да забравите всичко и да искате само едно: да се насладите един на друг.

Оставете си любовни бележки в джобовете
Даже и най – простото обяснение на чувствата ви в този момент, ще ви настрои с положителна емоция и с нетърпение да се видите по – скоро.

Да си казвате „мръсни” неща
Оставете му съобщение на гласовата поща. Такова съобщение с такъв тон, от което вашият човек да се изчерви.

Играйте на сляпа баба
Когато очите не виждат другите сетива се засилват – мирис, допир, слух, вкус. А когато очаквате неочакваното хормоните ви закипяват.

Обсъждайте интимните си фантазии
Без повече тайни ... Току виж сте решили да ги осъществите на момента.

Целувайте се все едно ви е последната целувка, която ще си дадете
Любовта е краткотрайна. За да я цените още повече, представете си, че всеки път, когато устните ви се докоснат може да не ви се случи отново - и тази целувка ще е като първата ви целувка: ориентировъчна, дълбока и перфектна.

 
13 идеи за среща в къщи Срещата ви с любимият човек може да бъде прекрасна и вълнуваща и...
Митове за кърменето Има доста митове за кърменето, които са се появили от както свят...
10 неразбираеми действия в мъжкото поведение Защо ви обвинява за безразборното харчене, а той самия си купува...

Реклама